AΕΚ: Επιστροφή την Τρίτη στις προπονήσεις για την ομάδα χάντμπολ

«Τρένο» για τις κούπες!
Photo Credits: INTIME

Αν όλα τα τεστ βγουν αρνητικά η ομάδα χάντμπολ θα επιστρέψει στο γήπεδο τις επόμενες ημέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θετικό δείγμα COVID του Μπάμπη Δομπρή όπως ήταν αναμενόμενο αναστάτωσε όλη την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ καθώς σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο όλα τα μέλη του τμήματος έχουν μπει σε περιορισμό από την περασμένη Τετάρτη.

Στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» όπου προπονείται η ομάδα πραγματοποιήθηκε η απαραίτητη απολύμανση ενώ η ομάδα θα προχωρήσει σε νέα τεστ από τα αποτελέσματα των οποίων θα εξαρτηθεί η επιστροφή της στις προπονήσεις. Εφόσον όλα είναι αρνητικά την Τρίτη οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στο γήπεδο ξεκινώντας έτσι την μίνι προετοιμασία τους εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Το ίδιο ισχύει και για τους διεθνείς που επίσης βρίσκονται σε περιορισμό μέχρι να επανεξεταστούν τα δείγματα τους και εφόσον με την σειρά τους είναι αρνητικοί θα ενσωματωθούν και πάλι με την Εθνική. Η Ερασιτεχνική ενημέρωσε και επίσημα για το θέμα και ευχήθηκε φυσικά περαστικά στον αθλητή της ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και παραμένει ασυμπτωματικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X