Μπλάνκο: Ο κατήφορος του «Ζορό»

Μπλάνκο: Ο κατήφορος του «Ζορό»
Photo Credits: INTIME

Η συνεργασία του Παναρκαδικού με τον Ισμαελ Μπλάνκο μόνο καλή δεν χαρακτηρίζεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνεργασία του Παναρκαδικού με τον Ισμαελ Μπλάνκο μόνο καλή δεν χαρακτηρίζεται.

Οπως αναφέρει το  «Αrcadiaportal» παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναρκαδικού, αποτελεί ο Βαγγέλης Ντίσιος με τους “πράσινους” να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον προπονητή από το Άργος, Λουκά Κούρο για να κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός, πλήρωσε την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, παρά τη νίκη που πήρε ο Παναρκαδικός την Κυριακή με την Κορωνίδα Κοιλάδας. Φήμες τον ήθελαν να έχει θέμα από το ξεκίνημα επειδή δεν έβαζε τον Μπλάνκο!

Παράλληλα, παρελθόν από τον Παναρκαδικό επίσης αποτελούν οι Λαμπρόπουλος (τερματοφύλακας) και Νικόλαρος (αμυντικός).

Με το τέλος της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχουμε τον Παναρκαδικό να μετράει τρεις βαθμούς με μία νίκη, αλλαγή προπονητή, μπόλικη μουρμούρα και αρκετό προβληματισμό βάση της αγωνιστικής του εικόνας και σε δεύτερο πλαίσιο των αποτελεσμάτων. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναρκαδικού στο γήπεδο του μετά από δύο εκτός έδρας ήττες σε Ρουφ και Γύθειο η εικόνα της ομάδας ήταν κάκιστη με τους πράσινους να πέφτουν από τον Άγιο Θόδωρα και στο τέλος να βρίσκουν και πορτοφόλι ως μια ρεαλιστική προσέγγιση της εικόνας της αναμέτρησης με την Κοιλάδα.

Αναφορικά με το θέμα Μπλάνκο όλα δείχνουν πως παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έχουν γίνει από πλευράς διοίκησης ο Αργεντινός πρώην σούπερ σταρ της ΑΕΚ δύσκολα θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα (εκτός απρόοπτου και σύμφωνα με πληροφορίες) και ο Παναρκαδικός θα πρέπει να τον υπολογίζει από τον Ιανουάριο (!) με τον “Ζορό” να είναι κανονικά στις προπονήσεις και να δείχνει με την παρουσία του τον επαγγελματισμό του αλλά να μην μπορεί να παίξει σε επίσημα παιχνίδια.

Οι πράσινοι επένδυσαν και πόνταραν πολλά πάνω στην ποιότητα και την εμπειρία του Ίσμαελ Μπλάνκο με την διοίκηση να κάνει μια τεράστια υπέρβαση ωστόσο η ομάδα θα στερηθεί εφόσον δεν αλλάξει κάτι από έναν ποδοσφαιριστή που κατά τα φαινόμενα θα μπορούσε να σηκώσει στις πλάτες του τον Παναρκαδικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X