Εξαλλος με τους Ρώσους ο Κλάιμπερν: «Είναι σκ@@α, δεν χρησιμοποιούν μάσκες και την πληρώνουν οι αθλητές»

Εξαλλος με τους Ρώσους ο Κλάιμπερν: «Είναι σκ@@α, δεν χρησιμοποιούν μάσκες και την πληρώνουν οι αθλητές»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξαλλος ο Ουίλ Κλάιμπερν με την κυβέρνηση της Ρωσίας και τις αποφάσεις της σε ό,τι αφορά την πανδημία: «Δεν φορούν μάσκες και δεν επιτρέπουν την είσοδο στην χώρα για τις οικογένειές μας. Την πληρώνουν οι αθλητές».

Ο Αμερικανός σταρ της ΤΣΣΚΑ αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την κυβέρνηση της Ρωσίας.

«Ακόμα με εντυπωσιάζει το γεγονός πως κάθε χώρα επιτρέπει την είσοδο των μελών της οικογένειας εκτός της Ρωσίας. Εδώ όλοι συμπεριφέρονται λες και κάνουν τα πάντα για να μειώσουν την διασπορά, αλλά ζουν υπό κανονικές συνθήκες και δεν έχουν καμία απαγόρευση. Και μου λέτε να φέρω την γυναίκα και τα παιδιά μου… Δεν χρησιμοποιούν καν μάσκα εδώ! Για να το σημειώσω, αυτά είναι σκ@@α, δεν έχω ακούσει τίποτα χειρότερο. Οι ομάδες έρχονται και φεύγουν από την Ρωσία, αλλά οι οικογένειες ακούνε πάντα “όχι”. Κάντε κάτι που θα βγάζει νόημα. Οι αθλητές την πληρώνουν», ανέφερε ο έξαλλος Κλάιμπερν στο Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X