ΑΕΚ: «Μια από τις χρυσές σελίδες της ιστορίας μας στην Ευρώπη το 2-2 με την Ρεάλ» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: «Μια από τις χρυσές σελίδες της ιστορίας μας στην Ευρώπη το 2-2 με την Ρεάλ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νύχτα που η ΑΕΚ θάμπωσε όλη την Ευρώπη, πετυχαίνοντας αυτό που δεν μπορούσαν να πράξουν ούτε παραδοσιακές δυνάμεις. Μια μέρα σαν σήμερα του 2002, η Ενωση έγραψε ιστορία με την εκπληκτική ανατροπή που την κράτησε όρθια μέσα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” κόντρα στη διαστημική Ρεάλ Μαδρίτης.

Η μεγάλη ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς, μπήκε μέσα στο σπίτι της “Βασίλισσας” και κάθισε στον θρόνο της. Ποτέ καμία ομάδα δεν γύρισε αποτέλεσμα από το 0-2 και κατάφερε να φύγει με ψηλά το κεφάλι από την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης με το 2-2. Η ΑΕΚ έγινε η μοναδική ελληνική ομάδα που πήγε στο κάστρο της Βασίλισσας της Ευρώπης και δεν γνώρισε την ήττα, σε μία βραδιά μαγική και ονειρεμένη, 20 μέρες μετά το απίστευτο 3-3 της Νέας Φιλαδέλφειας. Και όμως, εκείνο το ματς δεν είχε ξεκινήσει καλά.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να ξεχάσει αυτή την ημέρα, και έγραψε σε σχετική ανάρτηση: «Σαν σήμερα πριν 18 χρόνια η ΑΕΚ πετυχαίνει τη μεγαλύτερη ανατροπή ελληνικής ομάδας στο UEFA Champions League επιστρέφοντας από το 2-0 της Ρεάλ στο Μπερναμπέου και ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Βάλτερ Σεντένο στο 86′, μετά από ασίστ του Ιλια Ιβιτς. Μια από τις «χρυσές» σελίδες της κιτρινόμαυρης ιστορίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X