Το τέρας της διπλανής πόρτας: Ο serial killer με τις 600 ομολογίες που κορόιδεψε το σύστημα

Το τέρας της διπλανής πόρτας: Ο serial killer με τις 600 ομολογίες που κορόιδεψε το σύστημα

Αδίστακτος φονιάς, παθολογικός ψεύτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν υπάρχει κόλαση, τότε με απόλυτη βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως ο Χένρι Λι Λούκας βρίσκεται εκεί, έχοντας φύγει από την ζωή το 2001, αφού πρώτα ομολόγησε περίπου 600 φόνους –κυρίως νεαρών γυναικών. Ένα νούμερο που του χαρίζει, εκτός από ένα… υπερλούξ καζάνι στον κάτω κόσμο, και την κορυφή της λίστας των χειρότερων serial killer στην ιστορία των ΗΠΑ.

Με τέτοιο βιογραφικό, άλλοι διαβόητοι δολοφόνοι θα στέκονταν μπροστά του με χαμηλωμένα βλέμματα από… ντροπή, καθώς κανείς τους δεν θα ήταν σε θέση να παρουσιάσει ανάλογη δράση. Με μια υποσημείωση. Σήμερα, 19 χρόνια μετά τον θάνατό του, είναι βέβαιο πως πέρα από αδίστακτος φονιάς δίχως ηθικός φραγμούς, ο Χένρι Λι Λούκας ήταν περισσότερο ένας παθολογικός ψεύτης. Πράγμα που σημαίνει ότι το «ρεκόρ» του αμφισβητήθηκε έντονα και σήμερα είναι βέβαιο πως είναι απολύτως ψεύτικο.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X