Προς ακύρωση η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!

Προς ακύρωση η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!
Photo Credits: INTIME

Μετά από εισήγηση του Σωτήρη Τσιόδρα - Αναμένεται παρέμβαση Μητσοτάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατροπή φαίνεται να υπάρχει στο θέμα της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η απόφαση για μερική επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα αναμένεται να ανακληθεί, υπό τον φόβο περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού στην χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι χθες το απόγευμα πάρθηκε η απόφαση για την μερική επιστροφή του κόσμου, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η απόφαση θα ακυρωθεί, μετά από εισήγηση των λοιμοξιολόγων και του Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά την αρχική εισήγηση των επιστημόνων για μερικό άνοιγμα των γηπέδων, με παρέμβασή του ανακαλεί την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες με σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιτρέψει πιλοτικά την είσοδο φιλάθλων στα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, Ολυμπιακός-Μαρσέιγ (Τετάρτη) και ΠΑΟΚ-Ομόνοια (Πέμπτη), καθώς και σε ένα-δύο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League, σε ποσοστό 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα και με ανώτατο επιτρεπτό όριο τους 3.500 θεατές.

Η παρέμβαση του πρωθυπουργού στο παραπάνω πλαίσιο, αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X