Χρυσή Αυγή: Τη Δευτέρα η απόφαση για τις ποινές

Δίκη Χρυσής Αυγής: Μάλλον Τρίτη η απόφαση για τις ποινές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διακόπηκε η συνεδρίαση για τη Χρυσή Αυγή και θα συνεχιστεί το πρωί της Δευτέρας με την πρόταση της εισαγγελέως για το αν και σε ποιους θα δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο οι καταδικασθέντες ζητούσαν να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο, ισχυριζόμενοι ότι θα υποστούν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους υπέρμετρη βλάβη.

Την Πέμπτη, χτες, από τους συνολικά 18 πρώην βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης κατέθεσαν αιτήματα να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής τους και έτσι να μην οδηγηθούν στη φυλακή, 4 καταδικασθέντες.

Οι καταδικασθέντες ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι το Eφετείο καθώς διαφορετικά θα υποστούν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους υπέρμετρη βλάβη ενώ δεν αποτελούν ύποπτοι τέλεσης νέων εγκλημάτων ή ύποπτοι φυγής.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν οι Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος κατέθεσε και αποχώρησε, καθώς και ο Γιώργος Γερμενής, μαζί με τη μητέρα του.

Πηγή: in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X