Μυλωνάς: «Σημαντικό ότι παίρνουν ευκαιρίες οι μικροί»

Εικόνες από το Ιωνικός Ν.Φ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο παίκτης της ΑΕΚ για τη νίκη επί του Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη του πως η ΑΕΚ έπρεπε να δείξει στο γήπεδο την διαφορά δυναμικότητας που είχε με τον Δούκα εξέφρασε ο Χριστόδουλος Μυλωνάς.

Ο παίκτης της ΑΕΚ μετά το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα κατάφερε μετά το νωθρό ξεκίνημα να διευρύνει την διαφορά ενώ έκανε ειδική αναφορά στη παρουσία των νεαρών αθλητών της ομάδας. Συγκεκριμένα τόνισε στο e-handball.gr: «Πέμπτο παιχνίδι για εμάς και θέλαμε να διευρύνουμε το σερί μας. Ξέραμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τον Δούκα, ωστόσο θέλαμε να το αποδείξουμε αυτό στο γήπεδο. Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα, ειδικά στην άμυνα καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά στο ημίχρονο και να τη διευρύνουμε στο δεύτερο. Τα θετικά είναι ότι αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές της ομάδας και ειδικά οι μικροί που αρχίζουν και παίρνουν εμπειρίες στην αντρική ομάδα και αυτό είναι σημαντικό για τα επόμενα χρόνια της ΑΕΚ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X