ΑΕΚ: Ιστορική πρεμιέρα με Παλαιό Φάληρο στο Πόλο

ΑΕΚ: Ιστορική πρεμιέρα με Παλαιό Φάληρο στο Πόλο
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα το ...ταξίδι της στην Α1 αντιμετωπίζοντας στις 19:30 το Παλαιό Φάληρο εκτός έδρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τρεις συνεχόμενες ανόδους ήρθε η ώρα για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ να φορέσει τα …καλά της πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της στα μεγάλα σαλόνια.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 το Παλαιό Φάληρο εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική της Α1 Ανδρών Πόλο. Το «κιτρινόμαυρο» τμήμα στην παρθενική του συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία εμφανίζεται πλήρως ενισχυμένο και έτοιμο για να διεκδικήσει ό,τι της αξίζει και να καθιερωθεί ανάμεσα στους μεγάλους. Ο προπονητής των επιτυχιών, Κωνσταντίνος Δάνδολος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Φλέγκα, Καζάζη, Σταμέλο, Κουτσιαλή, Vukcevic, Κουλιεράκη, Κουρλιάφτη, Γιαννουρή, Radjen, Στελλάτο, Βέκκο, Μαυρωτά, Κατσινούλα, Παυλιδάκη, Παπάκο.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», ο οποίος θα παραμείνει για 4η σερί χρόνια στον πάγκο του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr πως στόχος είναι η ομάδα να εδραιωθεί στα μεγάλα σαλόνια: «Είναι μεγάλη τιμή για την ΑΕΚ να κάνει ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία. Το όνομα της ΑΕΚ έχει μεγάλο ειδικό βάρος στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά στο χώρο της υδατοσφαίρισης είναι μία νεοσύστατη ομάδα που έφτασε άμεσα βέβαια στην κορυφαία κατηγορία. Σκοπός μας είναι να εδραιωθεί το όνομα της ΑΕΚ στις μεγάλες δυνάμεις του πόλο και να πρωταγωνιστήσει όπως αξίζει στο όνομά της. Η φετινή χρονιά είναι αναγνωριστική και ευελπιστούμε κάθε χρόνο να ανεβαίνουμε και από ένα σκαλοπάτι. Το Φάληρο είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στην κατηγορία, με ομοσπονδιακό προπονητή στον πάγκο. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα μιας μεγάλης και δύσκολης πορείας που ξεκινάει. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλό ξεκίνημα, με υγεία και με την ευχή να ολοκληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις αδιάκοπα» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Το σημερινό πρόγραμμα τη Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δημοτικό Βόλου 13.00 ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Εθνικό Πειραιά 14.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Ποσειδώνιο 16.00 ΠΑΟΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δημοτικό Περιστερίου 16.30 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ιωνικό 17.00 ΝΟ ΧΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

«Αντώνης Δημητρόπουλος», Γλυφάδα 17.00 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ

Δημοτικό Π. Φαλήρου 19.30 ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΕΚ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X