Αρσεναλ: Μετά το «ναυάγιο» με Αουάρ φουλάρει για Ζορζίνιο

Αρσεναλ: Μετά το «ναυάγιο» με Αουάρ φουλάρει για Ζορζίνιο
Photo Credits: INTIME

Στην απόκτηση του Ζορζίνιο, επικεντρώνεται η Αρσεναλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην απόκτηση του Ζορζίνιο, επικεντρώνεται η Αρσεναλ, μετά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις με την Λυών για τον Αουάρ, κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Ενίσχυση στον άξονα, επιθυμεί η Αρσεναλ, γι’ αυτό και θεωρεί πως η περίπτωση του Ζορζίνιο από την Τσέλσι είναι η ιδανικότερη λύση. Ειδικά μετά την αρνητική τροπή που πήρε του θέμα του Αουάρ.

Βέβαια, η υπόθεση του Ιταλού μόνο εύκολη δεν είναι για τους «κανονιέρηδες». Κι αυτό διότι, ο Φρανκ Λάμπαρντ, τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του ενώ ακόμα και η διοίκηση των «μπλε», δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει, εάν δεν έρθει στα γραφεία της ομάδας, μία πολύ καλή πρόταση.

Από την άλλη, όπως τονίζει το δημοσίευμα του «Sky Sports», η Αρσεναλ πέρα του Ζορζίνιο, έχει ακόμα στα υπόψιν της, τον Τόμας Πάρτεϊ της Ατλέτικο. Ωστόσο, ακόμα και η περίπτωση του φαντάζει δύσκολη για την ομάδα του Αρτέτα, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» επιθυμούν τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X