Ρούνεϊ: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να δώσει 110 εκατ. ευρώ για τον Κέιν και όχι για τον Σάντσο»

Ρούνεϊ: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να δώσει 110 εκατ. ευρώ για τον Κέιν και όχι για τον Σάντσο»
Photo Credits: INTIME

Από τις αρχές του καλοκαιριού το όνομα του Τζέιντον Σάντσο, έχει συνδεθεί με την Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθησή του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να επικεντρωθεί στην απόκτηση του Χάρι Κέιν και όχι του Τζέιντον Σάντσο, εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Από τις αρχές του καλοκαιριού το όνομα του Τζέιντον Σάντσο, έχει συνδεθεί με την Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας η μεταγραφή του δεν πραγματοποιήθηκε. Οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων», δεν παρατάνε την υπόθεση του και φαίνονται αποφασισμένοι για την ολοκλήρωση του deal.

Παρ’ όλα αυτά ο Γουέιν Ρούνεϊ, θεωρεί πως η ομάδα θα πρέπει να αγοράσει έναν καθαρό επιθετικό, όπως ο Χάρι Κέιν και όχι τον Σάντσο.

«Ο Σάντσο είναι ένας κορυφαίος παίκτης, αλλά θεωρώ περίεργο που η Γιουνάιτεντ τον έχει ως προτεραιότητα. Γιατί να πληρώσει για έναν ποδοσφαιριστή-ταλέντο, από τη στιγμή που η ομάδα έχει ήδη; Ράσφορντ, Μαρσιάλ και Γκρίνγουντ αποτελούν το αύριο της Γιουνάιτεντ.

Προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω 110 εκατ. ευρώ για να αποκτήσω έναν επιθετικό. Οπως τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ. Οσο δύσκολη κι αν είναι η περίπτωσή του. Ενας Κέιν ή ένας Χάαλαντ ή ακόμα και κάποιος σαν τον Λεβαντόφσκι, θα έδινε στον Ράσφορντ και τον Μαρσιάλ να παίξουν πιο ελεύθερα, χωρίς να έχουν το βάρος αποκλειστικά στο σκοράρισμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X