Μόνο αυτός ξέρει την αλήθεια: Τι απέγινε ο μοναδικός επιζήσας από το τρομακτικό δυστύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Μόνο αυτός ξέρει την αλήθεια: Τι απέγινε ο μοναδικός επιζήσας από το τρομακτικό δυστύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Κατηγορήθηκε, αθωώθηκε και άλλαξε ζωή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως σωματοφύλακας του Ντόντι Αλ Φαγέντ, συντρόφου της Λαίδης Νταϊάνα που έχασε μαζί με την πριγκίπισσα της Αγγλίας την ζωή του στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα, ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς βρέθηκε σε πολύ δύσκολη όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

Βλέπετε, είχε την ευλογία και παράλληλα την κατάρα να είναι ο μοναδικός άνθρωπος που βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια της μοιραίας μαύρης Mercedes, αφού ακόμη και ο οδηγός είχε χάσει την ζωή του.

Το γεγονός ήταν τόσο σημαντικό για την κοινή γνώμη εξαιτίας της ταυτότητας των θυμάτων (ο ένας γόνος πάμπλουτης οικογένειας και η άλλη η κάποτε μελλοντική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας) που η πίεση για απαντήσεις έγινε αμέσως αφόρητη για τον Τζόουνς, ο οποίος ήταν ο μόνος ο οποίος θα μπορούσε θεωρητικά να δώσει κάποιες απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που προέκυψαν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X