Μπράγκα: Το προφίλ της αντίπαλου της ΑΕΚ στο Europa League

Μπράγκα: Το προφίλ της αντίπαλου της ΑΕΚ στο Europa League
Photo Credits: INTIME

Αυτό είναι το προφίλ της αντιπάλου της ΑΕΚ, Μπράγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο της ΑΕΚ την πορτογαλική Μπράγκα.

Η Ενωση θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League μια ομάδα που έχει σπάσει τριανδρία Πόρτο, Μπενφίκα και έχει ως προπονητή τον Κάρλος Καρβαλιάλ που έχει περάσει από τον Αστέρα Τρίπολης.

H Μπράγκα θεωρείται πλέον η τέταρτη δύναμη στην Πορτογαλία. Hταν τρίτη την περασμένη σεζόν, ενώ κατέκτησε το Λιγκ Καπ και προκρίθηκε απευθείας στους ομίλους του Europa League. Ιδρύθηκε το 1921, έχει χρώματα το κόκκινο και άσπρο και γήπεδό της ήταν το «Μουνισιπάλ ντε Μπράγκα» (30.000 θεατών). Στον πάγκο της βρίσκεται ο Κάρλος Καρβαλιάλ, που το 2008 είχε περάσει από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Πιο πολύτιμα περιουσιακά της στοιχεία είναι οι Πορτογάλοι φορ Παουλίνιο και Ρικάρντο Χόρτα. Στην άμυνα έχει τον Βραζιλιάνο άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού Μπρούνο Βιάνα και στο κέντρο τον Αργεντινή διεθνή Νίκο Γκαϊτάν.

Στα μεταγραφικά αποχώρησε ο Τρινκάο με προορισμό την Μπαρτσελόνα έναντι 31 εκατ. ευρώ σε μια από τις σημαντικότερες πωλήσεις που έχει κάνει στην ιστορία της, ενώ έγινε και ξεσκαρτάρισμα με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν όπως ο Χασάν και ο Άλεφ. Αντίθετα, αποκτήθηκαν παίκτες με εμπειρία όπως ο άλλοτε άσος της Μπόκα Τζούνιορς και της Ατλέτικο Μαδρίτης, Νίκο Γκαϊτάν, ο Άμπελ Ρουίς από την Μπαρτσελόνα, αλλά και ποδοσφαιριστές από μικρότερες πορτογαλικές ομάδες.

Για φέτος ο στόχος δεν αλλάζει. Έχοντας πλέον μεγαλώσει ως μέγεθος, η ευρωπαϊκή έξοδος αποτελεί κάτι το αυτονόητο και ο μεγάλος στόχος είναι να καταφέρει να κλέψει κάποια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγεί στο Champions League.

Με τον Τρινκάο να κάνει το μεγάλο βήμα για την Μπαρτσελόνα, ο Ζοάο Πάουλο Ντίας Φερνάντες ή όπως είναι ευρύτερα γνωστός Παουλίνιο αποτελεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας. Ο 28χρονος στράικερ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπράγκα την περασμένη σεζόν και το μεγάλο επιθετικό όπλο της ομάδας έχοντας συνολικά πετύχει 34 γκολ σε 88 συμμετοχές από το 2017 όταν και μετακόμισε από την Ζιλ Βιθέντε. Δεν είναι τυχαίο ότι ομάδες από την Αγγλία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X