ΑΕΚ κάνε το χρέος σου και πάρε την πρόκριση! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ κάνε το χρέος σου και πάρε την πρόκριση! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παίζει σήμερα κόντρα στην Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωρα Ευρώπης για την ΑΕΚ απόψε στην Ελβετία!

Η Ενωση αντιμετωπίζει απόψε (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 2) την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με την πρόκριση να κρίνεται στον αποψινό νοκ-άουτ αγώνα. Για τον Δικέφαλο σημαίνει πολλά το σημερινό παιχνίδι καθώς πρέπει να κάνει το βήμα για την επιστροφή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τον περσινό πρόωρο αποκλεισμό.

Η χρονιά ξεκίνησε άσχημα με τον χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό. Με τον Παναιτωλικό, η ομάδα του Καρέρα έβγαλε πολύ ψυχή και πείσμα φεύγωντας με το διπλό από το Αγρίνιο. Επιδεικνύοντας την ίδια πίστη και αφοσίωση απόψε οι κιτρινόμαυροι θα έχουν μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης καθώς η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες φαίνενται μεγάλη.

Υπενθυμίζουμε πως αν η ΑΕΚ προκριθεί απόψε, την επόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Βόλφσμπουργκ ή την ουκρανική Ντέσνα (απόψε και αυτό το νοκ άουτ παιχνίδι) στο ΟΑΚΑ με «έπαθλο» μια θέση στους ομίλους του Europa League

Το πλάνο του Καρέρα

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδια του. Δύσκολα να ξεκινήσει τον Λιβάι Γκαρσία και τον Γεβγιέν Σάκχοφ, όπως δύσκολα να επιμείνει στο 3-5-2 που δεν πήγε καλά στο Αγρίνιο, ενώ επίσης δεν το χρησιμοποιεί και η Σεντ Γκάλεν για να θέλει να το αντιμετωπίσει με… καθρέφτη στον αγωνιστικό χώρο.

Το πιθανότερο είναι να δούμε το 4-3-3 με όσα έχει δοκιμάσει στα Σπάτα τις τελευταίες ημέρες ο Μάσιμο Καρέρα. Με τον Παναγιώτη Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Μιχάλη Μπακάκη ή τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Εμανούελ Ινσούα στο αριστερό άκρο και τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Στράτο Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας.

Στον άξονα κόφτης ο Αντρέ Σιμόες με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς και τον Πέτρο Μάνταλο μπροστά του σε θέσεις οργανωτικών χαφ. Στην επίθεση οι Μάρκο Λιβάια και Καρίμ Ανσαριφάρντ θα πλαισιώνουν από τα άκρα τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Χνιντ, Παουλίνιο, Σταμούλης, Μιτάι, Σάκχοφ, Μπάμπης, Σαμπανάτζοβιτς, Ενομπακάρε, Γκαρσία, Μαχαίρας.

Το πλάνο της Σεντ Γκάλεν

Οι άνθρωποι της Σεντ Γκάλεν έχουν δηλώσει πολλές φορές πως αποτελεί όνειρο για εκείνους η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ελβετία, ο Πέτερ Τσάιντλερ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον σχηματισμό 4-4-2. Ενώ, τα πρόσωπα που θα τον απαρτίζουν είναι:  Βατκόβιακ, Ζίγκι – Κράουχι, Στεργίου Φάζλιγι, Μουχεΐμ – Γκέρτλερ, Κιντιγιά, Στίλχαρτ – Ριμπέιρο – Γκιγμενό, Ντουά

Αποστολή: Καμπέρι, Βίκτορ Ρουΐθ, Γιουάν, Στάουμπλι, Τραορέ, Λετάρ.

Ο προπονητής Πέτερ Τσάιντλερ είπε χθες πως όλοι είναι διαθέσιμοι εκτός του αμυντικού Λίχινγκερ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος ο φορ Μπάμπιτς.

Οι διαιτητές του Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ

Το αποψινό αγώνα θα σφυρίξει ο ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, από την 1η κατηγορία της UEFA, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέρεθ, Ροντρίγκεθ και 4ο τον Ρόχας.

Ο 37χρονος Ισπανός ρέφερι είναι διεθνής από το 2014, ενώ τα τελευταία χρόνια ορίζεται σε παιχνίδια της La Liga. Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει VAR σήμερα.

Το enwsi.gr θα μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτήν

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X