Ίντερ: Παίρνει τον Αρτούρο Βιδάλ με 500.000 ευρώ!

Μυθική απάντηση του Κρόος στον Βιδάλ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τρομερό dealΠαίκτης της Ίντερ πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρο Βιδάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», Ίντερ και Μπαρτσελόνα έδωσαν τα χέρια για τον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος αναμένεται τη Τρίτη (15/09) στο Μιλάνο – 500 χιλιάδες ευρώ (!) συν μπόνους θα δώσουν οι Νερατζούρι στους Μπλαουγκράνα για τον Χιλιανό μέσο.

Παίκτης της Ίντερ πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρο Βιδάλ. Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», οι Νερατζούρι έδωσαν τα χέρια με την Μπαρτσελόνα και ο Χιλιανός μέσος θα μεταβεί την Τρίτη (15/09) στο Μιλάνο, όπου θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ιταλικός σύλλογος ξεκαθάριζε ότι «δεν θα πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ για τον Βιδάλ» και αυτό επί της ουσίας θα ισχύσει σε μεγάλο βαθμό, αφού η Ίντερ θα δώσει 500 χιλιάδες ευρώ (!), ενώ συμφώνησε με την Μπλαουγκράνα για επιπλέον χρήματα μέσω διαφόρων μπόνους.

Ο καταλανικός σύλλογος, δηλαδή, ακολουθεί την ίδια τακτική με την παραχώρηση του Ιβάν Ράκιτιτς στην Σεβίλλη, με τον Βιδάλ να απαρνιέται μέρος του συμβολαίου του για να κλείσει το deal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X