Νέβιλ: «Για να πάρει η Γιουνάιτεντ πρωτάθλημα θα πρέπει να φύγουν Γκουαρδιόλα και Κλοπ»

Νέβιλ: «Για να πάρει η Γιουνάιτεντ πρωτάθλημα θα πρέπει να φύγουν Γκουαρδιόλα και Κλοπ»
Photo Credits: INTIME

Οσα υποστήριξε ο Γκάρι Νέβιλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάρι Νέβιλ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι για να πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξανά το πρωτάθλημα πρέπει να φύγουν από την Premier League οι Γιουργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μέσα στην επόμενη τριετία και αφού στο διάστημα αυτό έχουν αποχωρήσει από την Premier League οι Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα θα ξανακατακτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πρωτάθλημα.

Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις που έκανε ο Γκάρι Νέβιλ στην Mirror. «Το μόνο που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ότι η Γιουνάιτεντ θα κερδίσει ξανά το πρωτάθλημα. Αυτό μπορεί να μην είναι φέτος ή επόμενο έτος, αλλά θα είναι εκπληκτικό όταν κερδίσουν ξανά»ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Δεν κάθομαι εδώ, ως οπαδός της Γιουνάιτεντ, να σκέφτομαι: ‘Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος’. Ναι, θα θέλαμε, αλλά ξέρουμε πότε είναι η ώρα σας και δεν είναι ακόμη. Ίσως, όταν ο Κλοπ και ο Γκουαρντιόλα εγκαταλείψουν τη Λίβερπουλ και τη Σίτι, ελπίζουμε ότι θα γίνει τα επόμενα δύο χρόνια!

Αυτή θα είναι η ευκαιρία, καθώς είναι δύο εξαιρετικοί προπονητές που έχουν δημιουργήσει πολύ καλές ομάδες, αλλά θα φύγουν στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Αυτό θα είναι το σημείο όπου η Γιουνάιτεντ μπορεί να επιστρέψει. Είμαι βέβαιος ότι και η Τσέλσι σκέφτεται ακριβώς έτσι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X