ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης μίλησε στους παίκτες

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης μίλησε στους παίκτες
Photo Credits: INTIME

Τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο Βόλο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν μπορούσε να μπει λόγω της τιμωρίας του. Την σεβάστηκε και έτσι δεν πήγε καν στο γήπεδο και δεν είδε από κοντά τον μεγάλο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο μεσημεριανό γεύμα στο ξενοδοχείο. Και προσπάθησε με τον τρόπο του να τους ντοπάρει. «Παίξτε δυνατά με ψυχή, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Σας πιστεύω ότι μπορείτε να πάρετε το Κύπελλο. Και πιστεύω θα το πάρετε για να πάτε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σας περιμένει ο κόσμος εκεί» είπε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στους «κιτρινόμαυρους».

Ωστόσο, τα λόγια του δεν βοήθησαν όπως αποδείχθηκε. Η ΑΕΚ με τις μεγάλες ελλείψεις, δεν είχε πάθος και νεύρο, ούτε αγωνιστικό σχέδιο και ουσιαστικά έχασε 1-0 με… κάτω τα χέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X