«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γκόρεντς»

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γκόρεντς»
Photo Credits: INTIME

Σλοβενικό δημοσίευμα συνδέει τον 21χρονο στόπερ με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Γιαν Γκόρεντς συνδέεται με την ΑΕΚ.

Ιστοσελίδα της Σλοβενίας και πιο συγκεκριμένα η «ekipa.svet24.si» αναφέρει πως ο 21χρονος στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ενωσης, ενώ στο παιχνίδι βάζει και τον Ολυμπιακό.

Πιο αναλυτικά γράφει: «Πριν από λίγες μέρες, γράψαμε ότι ένας από τους συλλόγους της Ιταλικής Serie B ενδιαφερόταν σοβαρά για τις υπηρεσίες του Γκόρεντς, αλλά ελληνικές πηγές μας… ψιθύρισαν ότι ο παίκτης είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού».

Και καταλήγοντας γράφει πως έχει ρήτρα αγοράς από την Μούρα ύψους 400.000 ευρώ.

Ποιος είναι ο Γιαν Γκόρενς

Ο 21χρονος υψηλόσωμος (1.92μ) δεξιοπόδαρος αμυντικός αγωνίζεται στη Μούρα από τον περασμένο Γενάρη, όταν τον είχε αποκτήσει από την Ολύμπια και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’22.

Είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας U21 και ήδη έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Σλοβενίας με Ολίμπια το 2019 και Μούρα το 2020.

Τη φετινή σεζόν μετράει 3 συμμετοχές και 1 ασίστ με την Μούρα (2 πρωτάθλημα-1 Ευρώπη) και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί συνολικά σε 49 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της Σλοβενιας, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

Αξίζει να τονιστεί πως ο Γκόρενtς ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με αυτό του συμπατριώτη του Ζίγκα Λάτσι και μένει να φανεί αν το δημοσίευμα και τα σενάρια έχουν βάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X