Τελικός Κυπέλλου: Κάιπερς ο διαιτητής στο ΑΕΚ- Ολυμπιακός!

Τελικός Κυπέλλου: Κάιπερς ο διαιτητής στο ΑΕΚ- Ολυμπιακός!
Photo Credits: INTIME

Αλλαγή στον διαιτητή του τελικού Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπιερν Κάιπερς θα είναι ο διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου!

Τον πολύπειρο Ολλανδό όρισε η ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και όχι τον Γερμανό Μπριχ που είχε οριστεί στον τελικό της 30ής Αυγούστου που αναβλήθηκε. Ο 47χρονος ρέφερι, είχε διαιτητεύσει στον αγώνα ρεβανς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Κάιπερς είναι διαιτητής elite της UEFA, της κορυφαίας κατηγορίας στην διαιτησία στην Ευρώπη από το 2009 (έγινε διεθνής στα 33 του) και έχει στο ενεργητικό του έναν τελικό Champions League, έναν τελικό Confederation και περισσότερα από 500 παιχνίδια στο ενεργητικό του.

Με δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων, είναι συνιδιοκτήτης μιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ «C100», με περισσότερα από 500 υποκαταστήματα στην πατρίδα του. Τα C1000 ήταν και ένας από τους βασικούς χορηγούς του Μαξ Φερστάπεν, του γνωστού οδηγού της Formula 1. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 12.5 εκατομμύρια ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X