Ουγκάλντε: «Η ΑΕΚ μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα φέτος»

Εικόνες από την απονομή του τροπαίου στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Ισπανός για την εικόνα της ΑΕΚ στα πρώτα φιλικά και την δική του απόδοση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάν Ουγκάλντε ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν με την ΑΕΚ, καθώς, το βράδυ της Κυριακής πανηγύρισε στο ΟΑΚΑ, τρία τρόπαια.
Πήρε την πρώτη θέση στο Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» με την «Ένωση» ενώ του απονεμήθηκαν και δύο βραβεία, του MVP της διοργάνωσης και του πρώτου σκόρερ, με 19 τέρματα στο ενεργητικό του στα τρία παιχνίδια, με Γιούροφαρμ Πέλιστερ, Διομήδη και Ανόρθωση.
Μιλώντας στο greekhandball.com , ο Ουγκάλντε επεσήμανε : «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος όπως όλη η ομάδα για την νίκη και την πρώτη θέση στο Τουρνουά, που ήταν μία μεγάλη διοργάνωση. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Θέλαμε αυτή την επιτυχία. Είναι φανταστικό συναίσθημα. Είμαι χαρούμενος για τα 2 βραβεία, είναι πολύ όμορφο ότι τα κέρδισα, όμως, το πρώτο και βασικότερο είναι να κερδίζει η ΑΕΚ, αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Εχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα σε αυτή τη σεζόν, θέλουμε τα πάντα και φυσικά μία πετυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει ομάδα με μεγάλη ποιότητα, ελπίζω να παίξουμε όλους τους αγώνες έως το τέλος και να κερδίσουμε τα πάντα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X