Ήττα με 1-0 του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Ήττα με 1-0 του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχασε από εκείνη του Κάναντι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε φιλική αναμέτρηση πριν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Σόλομον.

Χλωμός, άνευρος, με προβλήματα στην άμυνα και χωρίς φαντασία επιθετικά, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε δίκαια με 1-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός καίγεται για να δείξει υψηλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει του τελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά ο Ατρόμητος έδειξε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλύτερο μονοπάτι.

Οι Περιστεριώτες πάτησαν πάνω στο εξαιρετικό τους πρώτο ημίχρονο και επικράτησαν δίκαια με 1-0 χάρη σε γκολ – ποίημα από τον Σάλομον.

Χωρίς φαντασία και ενέργεια ο Ολυμπιακός, που προβλημάτισε με την εικόνα του και έδειξε επηρεασμένος από τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του….

Σχήμα με το βλέμμα στην… ΑΕΚ

Πριν καν το πρώτο σφύριγμα, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ότι θα χρησιμοποιήσει το φιλικό στο Περιστέρι ως πρόβα – τζενεράλε για τον τελικό κυπέλλου. Οι πειραματισμοί του στις θέσεις των δύο μπακ (Μπρούνο – Τοροσίδης), αλλά και το 4-4-2 με επιθετικό δίδυμο με Χασάν και Ελ-Αραμπί έδειχναν πως ο Ολυμπιακός δοκίμαζε πράγματα ενόψει τελικού, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που είχε τρεις αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, σε σχέση με το τελευταίο του φιλικό.

Δεν τσούλησε το 4-4-2

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό ότι θα προσπαθήσουν να απειλήσουν με μπαλιές στην πλάτη της άμυνας προς τους δύο επιθετικούς, όμως η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε από τους γηπεδούχους.

Στο 8ο λεπτό, ο Ραμπέγιο έδωσε με τακουνάκι στον Μανούσο, εκείνος ελίχθηκε από δεξιά, ντρίμπλαρε τον Σισέ, όμως το σουτ του από το ύψος του πέναλτι σταμάτησε με το σώμα, ως άλλος τερματοφύλακας, ο Μπα.

Το 4-4-2 έδειχνε να μην τσουλάει για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που δεν μπορούσε να μπει στην αντίπαλη περιοχή και έδειχνε να μην έχει δημιουργία από τον άξονα. Με εξαίρεση ένα εξαιρετικό σουτ του Καμαρά που πέρασε ελάχιστα άουτ (13′), ο Ατρόμητος ήταν κυρίαρχος του ματς, έβγαζε περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο και με το πρέσινγκ ψηλά, κατάφερε να βραχυκυκλώσει την ανάπτυξη του Ολυμπιακού.

Ντεμπούτο Ραφίνια και Χολέμπας

Στο 66ο λεπτό ο Πέδρο Μαρτίνς εφάρμοσε το plan b. Άλλαξε και τους δύο μπακ και στο γήπεδο μπήκαν ο Ραφίνια με τον Χολέμπας, με ταυτόχρονη μετάθεση του Μπρούνο σε ρόλο αριστερού χαφ. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη στιγμή μετά από αυτή την τακτική αλλαγή ήρθε και πάλι από τον Ατρόμητο. Ο Μανούσος κέρδισε φάουλ σε καλή θέση φεύγοντας και πάλι στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Τζολάκης έδειξε ετοιμότητα στην εκτέλεση του Ούμπιδες (70′).

Οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες πάγωσαν τον ρυθμό και οι φάσεις έγιναν πολύ πιο αραιές. Σε εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπα δεν έπιασε καλά την κεφαλιά που έφυγε παράλληλα (79′), ενώ λίγο αργότερα (84′) ο Μπρούνο με αριστερό φαλτσαριστό σουτ, άφησε άγαλμα τον Γιαννιώτη, όμως έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Οι συνεχόμενες στατικές φάσεις στο τέλος, δεν έφεραν κάποια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, που με προβληματική εικόνα σε όλο το παιχνίδι ηττήθηκε εντέλει καθαρά με 1-0, με μία εμφάνιση που σίγουρα θα αποτελέσει καμπανάκι συναγερμού για τον Πέδρο Μαρτίνς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκάλο, Τομάσεβιτς (66′ Στρούγγης), Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Σάλομον, Ούμπιδες (74′ Χαρίσης), Ραμπέγιο (46′ Γιακουμάκης), Αγκάγεβ (46′ Μουνίθ), Μανούσος (66′ Κουτσόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Μπρούνο, Σισέ (66′ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Μπα, Τοροσίδης (66′ Χολέμπας), Καφού (76′ Σουρλής), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (66′ Ραφίνια), Βαλμπουενά (76′ Κάιπερς), Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X