Ράις: Τα πρώτα δείγματα - Ποιότητα που ξεχειλίζει και ετοιμότητα

Ράις: Τα πρώτα δείγματα - Ποιότητα που ξεχειλίζει και ετοιμότητα
Photo Credits: INTIME

Ο Ταϊρίς Ράις μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων με την ΑΕΚ και φορτσάρει για τη συνέχεια

Το σημαντικό νέο της περασμένης Πέμπτης (03/09) στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ήταν η παρουσία του Ταϊρίς Ράις στην προπόνηση της Ένωσης. Αυτή ήταν η πρώτη «γεμάτη» προπόνηση του Αμερικανου΄γκαρντ με τους νέους συμπαίκτες του, μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα της ομάδας.

Τις προηγούμενες μέρες ο 33χρονος άσος ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα, όπως είχαμε καταγράψει μέσα από το enwsi.gr, θέλοντας να καλύψει το συντομότερο δυνατό το χαμένο έδαφος, συγκριτικά με τους συμπαίκτες του.

Ο Ράις μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας και από την πρώτη στιγμή έγινε φανερό ένα πράγμα: Η ποιότητά του βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Με την παρουσία του έδειξε μεν ότι χρειάζεται χρόνο για να είναι στο 100% με την υπόλοιπη ομάδα, όμως οι κινήσεις του στο παρκέ δείχνουν έναν παίκτη που έχει ποιότητα και εμπειρία να «καμουφλάρει» τις όποιες αδυναμίες υπάρξουν.

Όσον αφορά την ετοιμότητά του, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως στα επίσημα παιχνίδια (Super Cup, Final 8) ο Ράις θα είναι πανέτοιμος να ηγηθεί της ομάδας του. Σωματικά η κατάστασή του είναι πολύ καλή (δείγμα και της δουλειάς που έκανε στις ΗΠΑ), ενώ σταδιακά, όταν και θα αφομοιώνει τα συστήματα του Ηλία Παπαθεοδώρου, θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος. Για το λόγο αυτό αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά στη Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη ομάδα και να πάρει τα πρώτα του λεπτά ως παίκτης της ΑΕΚ άμεσα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X