Καρέρα: «Θα είναι σκληρός αγώνας, αλλά είμαστε η ΑΕΚ»

Καρέρα: «Θα είναι σκληρός αγώνας, αλλά είμαστε η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη αντίδραση του Μάσιμο Καρέρα μετά την κλήρωση του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη σημερινή κλήρωση για τον Γ’ Προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, που έφερε στον δρόμο της ΑΕΚ την ελβετική Σεντ Γκάλεν, σχολίασε ο Μάσιμο Καρέρα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ένωσης μέσω δήλωσής του στο aekfc.gr τόνισε: «Γνωρίζω την Σεντ Γκάλεν, αποτέλεσε πέρυσι την επανάσταση του ελβετικού πρωταθλήματος. Έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές και παίζει σκληρό ποδόσφαιρο. Θα είναι ένας αγώνας σκληρός όπως όλοι οι μονοί, πλέον, αγώνες στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αλλά εμείς είμαστε η ΑΕΚ και υποχρέωσή μας είναι να τελειώσουμε τη δουλειά που θα έχουμε».

Η κλήρωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανική για την Ένωση, καθώς η ελβετική ομάδα ήταν από τις πιο απαιτητικές που μπορούσε να βρει σε αυτόν τον γύρο. Και η… κακή κλήρωση ήρθε να δέσει και με την έδρα, με την ΑΕΚ να παίζει την πρόκρισής της στην Ελβετία σε νοκ άουτ ματς στις 24 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ο στόχος είναι ξεκάθαρος και η πρόκριση στα πλέι οφ είναι μονόδρομος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X