«Εμπειρη και σκληρή ομάδα η ΑΕΚ»

«Εμπειρη και σκληρή ομάδα η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Όσα γράφουν οι Ελβετοί για την κλήρωση της Σεντ Γκάλεν με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στις 24 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία, με στόχο φυσικά την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Η ελβετική ομάδα δεν θεωρείται έμπειρη σε επίπεδο Ευρώπης, καθώς μετράει μόλις 39 παιχνίδια και τα περισσότερα στο UEFA Cup/Europa League.

Τη σεζόν 18/19 είχε αποκλειστεί από την νορβηγική Σάρπσμποργκ στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa και τελευταία φορά που κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους ήταν τη σεζόν 13/14.

Τι λένε στην Ελβετία για την ΑΕΚ

Οι Ελβετοί στο άκουσμα της κλήρωσης με την ΑΕΚ, σαφώς δεν χάρηκαν, καθώς θα μπορούσαν να βρουν μπροστά τους και πιο εύκολο αντίπαλο.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του «Suedostschweiz», το οποίο αναφέρει πως «η Σεντ Γκάλεν θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο στις 24 Σεπτεμβρίου. Οι Έλληνες τερμάτισαν 3οι στο εγχώριο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, είναι μια έμπειρη ομάδα και σκληρός αντίπαλος για την ομάδα του Πέτερ Ζάιντλερ», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X