Απίστευτο: Και όμως ο Ολυμπιακός αίρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ!

Μετά τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός - Οι χαλίφηδες... ελπίζουν σε ντροπολογία!

Πουλάει τρέλα ο Ολυμπιακό με τις... κωλοτούμπες του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι πολλές οι ημέρες από τη συμφωνία των τεσσάρων μεγάλων, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, και του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τη θέση του αρχιδιαιτητή.

Μία συμφωνία ακριβή, που θα αγγίζει το μισό εκατ. ευρώ με τα μισά λεφτά από αυτά να βγαίνουν από το ταμείο της ΕΠΟ και τα υπόλοιπα από την UEFA, στην κοινή προσπάθεια για βελτίωση της ελληνικής διαιτησίας. Πριν ακόμη όμως, γίνει το πρώτο ελληνικό ματς, πριν ο ακριβοπληρωμένος Άγγλος κάνει τους πρώτους του ορισμούς στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έκανε μια μεγαλοπρεπή κυβίστηση και απέσυρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Άγγλου αρχιδιαιτητή, σα να μη θέλει η ελληνική διαιτησία να αλλάξει σελίδα.

Ο Τάκης Αγραφιώτης, αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, είπε στην ΕΕ της ΕΠΟ που συνεδρίασε τη Δευτέρα 31/8 ότι ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ επειδή θα έχει συνεργάτες του τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη. παρά τη συμφωνία που είχε γίνει Λεπτομέρεια, Τριτσώνης και Κουκουλάκης θα παραμείνουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου και ΔΕΝ θα έχουν σχέση με το επαγγελματικό πρωτάθλημα παρά μονο με τη Γ’ Εθνική. Καμία σχέση με τη Super League.

Το εντυπωσιακό είναι ότι λιγο πριν, ο Τάκης Αγραφιώτης, που είναι μέλος στην Ε.Ε. της ΕΠΟ ως εκπρόσωπος των ομάδων της Super League και όχι ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, είχε ζητήσει, κόντρα στη βούληση των υπόλοιπων μελών της Επιτροπής να παραταθούν οι συμβάσεις των Κουκουλάκη, Τριτσώνη, Καλύβα για ένα έτος και όχι μέχρι τις 31/10 όπως αποφασίστηκε με ψήφους 16-1 (ο ένας ήταν ο Αγραφιώτης).

«Μοιραία» τα μέλη της ΕΕ κοιτάζονταν μεταξύ τους για να δουν τι γίνεται… Πόσα θέλουν στο λιμάνι να μας τρελάνουν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X