Παναθηναϊκός: Ανανεώνει μέχρι το 2023 ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Ανανεώνει μέχρι το 2023 ο Σένκεφελντ
Photo Credits: INTIME

Συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό ο Μπαρτ Σένκεφελντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο για τον Παναθηναϊκό, έπειτα από διαπραγμάτευση που κράτησε περίπου τρεις μήνες.

Ο Τσάβι Ρόκα έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (28/8) τον τελικό κύκλο συζητήσεων με την πλευρά του 28χρονου κεντρικού αμυντικού. Οι «πράσινοι» ανέβασαν την προσφορά τους στις 320.000 Ευρώ ετησίως (από 200.000 Ευρώ που έπαιρνε μέχρι σήμερα ο Ολλανδός), μαζί με μία σειρά από μπόνους στόχων και συμμετοχών κι ο Σένκεφελντ είπε προφορικά το «ναι». Οι απολαβές του μάλιστα θα είναι κλιμακωτά αυξανόμενες ανά έτος, ανεβάζοντας σημαντικά το συνολικό ποσό έως το καλοκαίρι του 2023.

Το μοναδικό «αγκάθι» ήταν ο ατζέντης του Ολλανδού αμυντικού, ο Βέσεν Βέζενμπεργκ, ο οποίος αξίωνε ένα μεγάλο πριμ υπογραφής (80.000 Ευρώ), όμως κι εκεί φαίνεται πως βρίσκεται λύση και το θέμα θα τελειώσει θετικά. Αν δεν υπάρξει κάποια «ανατροπή», ο Σένκεφελντ υπογράψει το συμβόλαιό του έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X