Τελικός Κυπέλλου: Οι τέσσερις που οδηγούν την ΑΕΚ τέσσερα χρόνια μετά

Τελικός Κυπέλλου: Οι τέσσερις που οδηγούν την ΑΕΚ τέσσερα χρόνια μετά
Photo Credits: INTIME

Τα τέσσερα στοιχεία που είναι... ίδια με τον τελικό του 2016

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερα χρόνια μετά ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται και πάλι σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας. Προφανώς και έχουν αλλάξει πολλά. Εδώ οι δυο φιναλίστ θα εμφανισθούν αλλαγμένες σε σχέση με το προ 54 ημερών αγώνα για το πρωτάθλημα, δεν θα έχουν αλλάξει σε σχέση με τον προ τετραετίας τελικό; Κάποια πράγματα, βέβαια, είναι απαράλλαχτα.

Τότε, στο ΟΑΚΑ, κεκλεισμένων των θυρών και πάλι ο αγώνας είχε οριστεί από την ΕΠΟ για τις 7 Μαΐου 2016. Έπειτα από απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού ο αγώνας αναβλήθηκε. Εν συνεχεία, η ΕΠΟ όρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα τις 15 Μαΐου 2016. Τελικά η ΕΠΟ όρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα τις 17 Μαΐου 2016. Τώρα ήταν και για τις 26/7 και πήγε με τα τερτίπια του Ολυμπιακού για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Στις 17/5/2016, τέσσερα χρόνια και 3,5 μήνες πριν η ΑΕΚ με τον Στέλιο Μανωλά τεχνικό είχε παίξει με την εξής σύνθεση: Ανέστης, Ντίντακ Βιλά, Κολοβέτσιος, Άρθο, Γκάλο, Σιμόες, Μάνταλος (81′ Τζανετόπουλος), Γιόχανσον, Βάργκας (58′ Μπακάκης), Αραβίδης (91′ Πέκχαρτ), Τζεμπούρ.

Στον πάγκο είχαν μείνει οι Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Μπουονανότε.

Ο Ολυμπιακός  με προπονητή τον Μάρκο Σίλβα είχε παίξει με την εξής σύνθεση: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Κασάμι (53′ Ιντέγε), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ερνάνι (53′ Πάρντο), Φουστέρ (65′ Ντομίνγκες), Πουλίδο.

Στον πάγκο είχαν μείνει οι Κατσιμήτρος, Σιόβας, Τσιμίκας, Καμπιάσο.

Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Ευθυμιάδη και Κωστάρα. Κάρτες: 32′ Μιλιβόγεβιτς, 41′ Σιμόες, 43′ Αραβίδης, 62′ Ντίντακ, 78′ Μποτία, 95′ Μπακάκης

Από τον Ολυμπιακό έχει μείνει μόνο ο Φορτούνης και από την ΑΕΚ οι τρεις… σωματοφύλακες: Σιμόες, Μάνταλος και Μπακάκης, αλλά και ο Γαλανόπουλος που ανανέωσε πριν από λίγες μέρες. Ένας από τον Ολυμπιακό και τέσσερις για την ΑΕΚ, τέσσερα χρόνια μετά…

Ο Μάνταλος είχε ανοίξει το σκορ στο 38ο λεπτό, ο Τζεμπούρ έκανε το 2-0 στο 51’ και απλά ο Τσόρι Ντομίνγκες μείωσε στο 84’ για το τελικό 2-1 υπέρ της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X