Λιβάγια-Ολιβέιρα: Αναμονή για τα συμβόλαια, μετά τον τελικό

Λιβάγια-Ολιβέιρα: Αναμονή για τα συμβόλαια, μετά τον τελικό
Photo Credits: INTIME

Ολη η προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι στραμμένη στον τελικό Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι στραμμένη εξ’ ολοκλήρου στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 30 Αυγούστου.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ και της ανανέωσης του Κώστα Γαλανόπουλου, οι λοιπές ανοικτές υποθέσεις συμβολαίων θα προχωρήσουν μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Υπενθυμίζουμε ότι η Ενωση αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι τόσο με τον Νέλσον Ολιβέιρα, όσο και με τον Μάρκο Λιβάγια για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους που λήγουν το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, για να μείνουν άπαντες συγκεντρωμένοι, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν από Δευτέρα.

Στο μεταξύ, είναι ξεκάθαρο από την Ενωση ότι δεν έχει υπάρξει ουδεμία κρούση για τους δύο επιθετικούς ούτε από ομάδες της Τουρκίας που φημολογούνται να έχουν προσεγγίσει τον Κροάτη για να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, ούτε από την Γούλβς που δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει επιστρέψει για την απόκτηση του Πορτογάλου άσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X