«Ο Κόμπι είχε χτιστεί για αυτή τη "Φούσκα"»

Απέσυρε τα παπούτσια με την υπογραφή του Κόμπι Μπράιαντ η Nike (pics)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O κορυφαίος δημοσιογράφος του ΝΒΑ, Adrian Wojnarowski αναφέρθηκε στον Κόμπι Μπράιαντ και εξήγησε τους λόγους που ο Black Mamba θα ταίριαζε ιδανικά στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Ο Κόμπι Μπράιαντ δεν ήταν απλώς ένας ακόμη αθλητής του μπάσκετ και αστέρας του ΝΒΑ.

Ήταν ένας άνθρωπος που με τις πράξεις και τα λόγια του επηρέαζε τις ζωές ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, προσπαθώντας να τους μεταδώσει τις αξίες που πρέσβευε το γνωστό «Mamba Mentality».

Ο μεγάλος Κόμπι θα γιόρταζε τα 42α γενέθλιά του και ο Wojnarowski πόσταρε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram.

«Υπήρξαν μερικές συζητήσεις με παίκτες, στελέχη ομάδων και προπονητές στη “φούσκα” όπου η κουβέντα κατέληξε με την ίδια ερώτηση: Θα μπορούσες να φανταστείς εδώ τον Κόμπι; Λοιπόν, θα μπορούσα. Για την ακρίβεια. υπάρχει κάτι που με κάνει να τον σκέφτομαι σχεδόν κάθε μέρα εδώ. Θα ήταν το αφεντικό! Καθώς θα περπατούσε ανάμεσα τους, ο Κόμπι θα είχε μια πνευματική επιρροή στους αντιπάλους του. Θα αγαπούσε αυτό το περιβάλλον όπου όλα στρέφονται γύρω από το μπάσκετ. Είχε αποσυρθεί πριν από τέσσερα χρόνια, έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου επτά μήνες κι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει πλήρως. Κατανοώ τη γυναίκα του, τα παιδιά και τους γονείς που ζουν αυτή τη δραματική πραγματικότητα της απώλειας κάθε μέρα. Όπως επίσης για την Τζίτζι. Κάτι σε αυτό το περιβάλλον με κάνει να πιστεύω ότι ο Κόμπι είναι κάπου εδώ γύρω, σε μια γωνιά. Τον περιμένω και ξέρω πως δεν είμαι μόνος. Ο Κόμπι είχε χτιστεί για αυτή τη “Φούσκα”! Χρόνια Πολλά, Mamba».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X