Αλ Κελαϊφί: «Αξίζουμε αυτό το τρόπαιο»

Αλ Κελαϊφί: «Αξίζουμε αυτό το τρόπαιο»
Photo Credits: INTIME

Ευτυχισμένος ήταν ο πρόεδρος της Παρί ΣΖ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευτυχισμένος ήταν ο πρόεδρος της Παρί ΣΖ, Νασέρ Αλ Κελαϊφί , μιλώντας στα γαλλικά ΜΜΕ, μετά την νίκη (3-0) της ομάδας του επί της Λειψίας και την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League.

«Είναι μια υπέροχη και ιστορική βραδιά για τον σύλλογο. Οι παίκτες έπαιξαν ένα τέλειο παιχνίδι απόψε (σ.σ:χθες). Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες και όλο το προσωπικό. Παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι. Είναι ένα όνειρο, αλλά πρέπει να συνεχιστεί. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εκεί. Αξίζουμε αυτό το τρόπαιο. Είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου μας, τον αξίζουμε. Ξέρω ότι οι παίκτες θα δώσουν τα καλύτερα στον τελικό. Οι οπαδοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Δεν είναι εδώ μαζί μας, αλλά αυτή η νίκη είναι για εκείνους που το περίμεναν εδώ και πολύ καιρό. Είναι για εσάς!» είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Παρί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X