Ζόρια στη Super League με τα τηλεοπτικά συμβόλαια

Ζόρια στη Super League με τα τηλεοπτικά συμβόλαια

Χθες συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, με πρώτο θέμα την επικύρωση των προκηρύξεων του επόμενου πρωταθλήματος, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι όπως της σεζόν 2019-2020. Ομως, απόφαση δεν πάρθηκε. Αντιθέτως, όπως ανακοινώθηκε, θα συγκληθεί εκτάκτως η γενική συνέλευση του συνεταιρισμού στις 31 του μήνα κι αφού θα έχουν τελειώσει και τα μπαράζ για να εγκρίνει τη νέα προκήρυξη.

Αυτό που δεν ανακοινώθηκε είναι ότι οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, δηλαδή Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Λαμία, Βόλος, ΟΦΗ, Παναιτωλικός και η ομάδα που θα προκύψει από τα μπαράζ είπαν πως δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αν δεν έχει λυθεί το θέμα με τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα. Και μπορεί ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός να έχουν και την προοπτική των δικών τους καναλιών, όμως αυτό δεν ισχύει για τις άλλες ομάδες. Συνεπώς, είμαστε σε κρίσιμο σημείο να σκάσει η… βόμβα από τη φωτιά που όπως προαναφέραμε σιγοκαίει.

Στο χθεσινό ΔΣ αποφασίστηκε να ισχύσει το μέτρο των πέντε αλλαγών για το νέο πρωτάθλημα. Στην έναρξη του ΔΣ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σάββα Θεοδωρίδη. Ομόφωνα αποφασίστηκε η εγγραφή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως μέλους της Σούπερ Λίγκας κι επίσης ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η έκτακτη γενική συνέλευση θα γίνει την 31η Αυγούστου, προς έγκριση προκηρύξεων πρωταθλημάτων Super League 1 Ανδρών και Νέων αγωνιστικής περιόδου 2020-21.Ομόφωνα αποφασίστηκε η συνέχιση της διενέργειας ελέγχων των χλοοταπήτων όλων των γηπέδων των ΠΑΕ-μελών από εξειδικευμένους συνεργάτες του οίκου STRI σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X