Μπαρτσελόνα: Βαθμολογήθηκαν με «0» εννέα παίκτες της -Ανάμεσα τους και ο Μέσι (ΦΩΤΟ)

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα απαιτούν εκλογές στη διοίκηση και Τσάβι στον πάγκο
Photo Credits: INTIME

Δεν γλύτωσε ούτε ο Λιονέλ Μέσι από το ναυάγιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ισπανική εφημερίδα «AS» βαθμολόγησε με «μηδέν» όλους τους παίκτες της Μπαρτσελόνα πλην των Λουίς Σουάρες, Ανσού Φάτι και Τζόρντι Αλμπα.

Μία ήττα την οποία θα θυμούνται για πολλά χρόνια οι φίλοι του ποδοσφαίρου, ήταν αυτή της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν, με 8-2, για την προημιτελική φάση του Champions League.

Οι «μπλαουγκράνα» πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες τους εμφανίσεις την τελευταία δεκαετία, αποχαιρετώντας γι’ ακόμα μία χρονιά από νωρίς την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Λιονέλ Μέσι αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, δεν κατάφεραν να πετύχουν σχεδόν… τίποτα, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Σύμφωνα με την βαθμολογία της «AS», εννέα παίκτες της Μπάρτσα, βαθμολογήθηκαν με μηδέν, ενώ μόνο οι Λουίς Σουάρες, Ανσού Φάτι και Τζόρντι Αλμπα, κατάφεραν να… ξεχωρίσουν.

Βλέποντας την εικόνα της ομάδας, ο Μπαρτομέου, δήλωσε πως θα προβεί σε ριζικές αλλαγές, για να βάλει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών την ομάδα.

Μπαρτσελόνα: Βαθμολογήθηκαν με «0» εννέα παίκτες της -Ανάμεσα τους και ο Μέσι (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X