«Σφαλιάρα» UEFA στην κλάψα του Ολυμπιακού: Ο διαιτητής του Γουλβς-ΟΣΦΠ σε προημιτελικό Champions League

«Σφαλιάρα» UEFA στην κλάψα του Ολυμπιακού: Ο διαιτητής του Γουλβς-ΟΣΦΠ σε προημιτελικό Champions League

Ηχηρό μήνυμα από την UEFA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε τον Πολωνό διαιτητή Σίμον Μαρτσίνιακ να διευθύνει τον προημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λειψία!

Ηχηρό μήνυμα από την UEFA στις διαμαρτυρίες των ερυθρολεύκων, αφού όρισε τον διαιτητή της αναμέτρησης Γουλβς – Ολυμπιακός να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λειψία.

Ο Σίμον Μαρτσίνιακ λοιπόν θα σφυρίξει τον προημιτελικό του Champions League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στη Λισσαβόνα, ενώ ο Πολωνός ρέφερι είναι από τους υποψήφιους να διευθύνει και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Με αυτό τον τρόπο η UEFA δείχνει ότι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την απόδοσή του στον επαναληπτικό του «Μολινό», παρά τα παράπονα του Ολυμπιακού και τις ερυθρόλευκες φωνές που ζητούσαν πειθαρχικές κυρώσεις για την διαιτησία του Μαρτσίνιακ στην αναμέτρηση με τους «λύκους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X