«Υπάρχει απογοήτευση στην Αντερλεχτ από την απόσυρση ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για Βράνιες»

«Υπάρχει απογοήτευση στην Αντερλεχτ από την απόσυρση ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για Βράνιες»
Photo Credits: INTIME

Απογοητευμένοι στην Αντερλεχτ για τη στάση της ΑΕΚ με τον Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ογκνιεν Βράνιες δεν απασχολεί πλέον την ΑΕΚ και αυτό προκάλεσε δυσαρέσκεια στην Αντερλεχτ.

Η είδηση πως η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Ογκνιεν Βράνιες, έφτασε και στο Βέλγιο. Μάλιστα σε δημοσίευμα του «Voetbal24.be» τονίζεται πως υπάρχει «απογοήτευση στην Αντερλεχτ», γι’ αυτό το γεγονός.

Ομως, πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα σημειώνει: «Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί από πολλούς περιττούς παίκτες τις επόμενες εβδομάδες. Φαινόταν να υπήρχε μία λύση για τον Ογκνιεν Βράνιες, ωστόσο η μεταγραφή του διακόπηκε. Ο Βράνιες πήρε μία ευκαιρία από το τεχνικό τιμ στην προετοιμασία. Ο Βόσνιος δεν πρέπει απαραίτητα να φύγει, αλλά είναι αυτό που προτιμάει να συμβεί. Η Αντερλεχτ επίσης θέλει να αφαιρέσει το βαρύ μισθό του απ’ τη μισθοδοσία της. Στο προσκήνιο φάνηκε μια τελική συμφωνία με την ΑΕΚ. Ο ελληνικός κορυφαίος σύλλογος ήθελε να αποκτήσει τον Βράνιες ως ελεύθερο, αλλά αυτό δεν αρέσει στην Αντερλεχτ, η οποία είχε πληρώσει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ πριν δυο χρόνια και εξακολουθεί να θέλει τουλάχιστον 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει. Εν τω μεταξύ η ΑΕΚ αποφάσισε να τραβήξει το… αποχωρήσει απ’ τη συμφωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X