Στο τέλος ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στον τελικό!

Ο Γκρανκάσας αποκαλύπτει το κρυφό σχέδιο που έχουν στο λιμάνι για να αποφύγουν την κόντρα με την ΑΕΚ

Εχουν λυσσάξει στον Πειραιά μετά τον ορισμό του τελικού για τις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Εχουν κινητοποιήσει και πάλι τους πάντες για να ακυρώσουν την απόφαση. Το ποτάμι όμως δεν (;) γυρίζει πίσω. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έρθει να παίξει τέλη Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο για να πάρει το κύπελλο από την ΑΕΚ. Η απόφαση ελήφθη.

Είχαν την ευκαιρία τους νωρίτερα, αλλά δεν τους άρεσε η Ριζούπολη. Τώρα τους ήρθε νέα φάπα. Να δούμε τι θα κάνουν για να την ανατρέψουν αυτή την απόφαση. Στο μεταξύ έβγαλαν μια ακόμη ανακοίνωση (τζάμπα το χαρτί…) όπου καλούν τους πάντες (μέχρι και την κυβέρνηση!) για να αλλάξει την απόφαση.

Το τελευταίο σενάριο που διακινούν μέσω φίλα προσκείμενων ιστοσελίδων, είναι αυτό της…παύλας. Μη γελάτε, μη σας φαίνεται περίεργο. «Μη σας φανεί καθόλου περίεργο εάν μπει «παύλα» στο κύπελλο, εάν δηλαδή δεν γίνει καν ο τελικός, γιατί με τους όρους που θέλει η ΕΠΟ να γίνει, δηλαδή 28 μέρες αφότου τελειώσει η αγωνιστική περίοδος, δεν θα ισχύσουν οι κανονισμοί, δεν θα έχουν οι ομάδες το ίδιο ρόστερ, δεν θα υπάρχει ισονομία, αφού ο Ολυμπιακός θα είναι καταβεβλημένος από τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του που θα έχουν προηγηθεί αλλά και αυτές που θα ακολουθούν», είναι το αφήγημα που αναπτύσσεται.

Γιατί φοβούνται να παίξουν με την ΑΕΚ; Του πεταμού δεν την έχουν; Επειδή απλά δεν έγινε το δικό τους; Κακομαθημένοι (και κάτι παραπάνω) μια ζωή. Στο τέλος, ξέρετε ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο; Αν δεν κάνουν νέο… πραξικόπημα μάλλον δεν θα κατέβουν! Το έχουν ξανακάνει. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. «Θρύλε τρέμεις για αυτό δεν κατεβαίνεις!». Θα το ξανακούσουμε σύντομα…

Το πιο κωμικό είναι πως ερμηνεύουν κατά το δοκούν τις δηλώσεις του Χούμπεκ. Για να είμαστε ξεκάθαροι και να μην υπάρχουν αμφιβολίες. Η επιτήρηση του ελληνικού ποδοσφαίρου λήγει την Παρασκευή. Όπως για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που έθεσε η επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου μέσα στην πανδημία, έτσι και σε αυτό, η UEFA φρόντισε να μην καθιστά τίποτε υποχρεωτικό. Ο Χούμπελ αναφέρει, ότι οι ομοσπονδίες υποστηρίζουν και συστήνουν σθεναρά. Δεν αποφασίζουν.

Ο Χούμπελ εξέφρασε αντιρρήσεις και για τον ορισμό, καθώς σε επίπεδο αρχών δεν θεωρείται ορθό να γίνει ο τελικός με άλλα ρόστερ, αυτά της επόμενης σεζόν. Αλήθεια, η FIFA και η UEFA τι σχεδιάζουν να κάνουν με τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας που ορίστηκε για τον Δεκέμβριο; Δεν είναι λίγο δύσκολο να δικαιολογήσουν τον διαχωρισμό; Αλλωστε, στην Ελλάδα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η αναβολή προέκυψε για λόγους ασφαλείας που επικαλέστηκε η αστυνομία και απαιτούσαν τη μεταφορά της έδρας του τελικού εκτός Αττικής.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X