Βράνιες: Eπέστρεψε στο Βέλγιο, ξεκίνησε επαφές με Αντερλεχτ

Βράνιες: Eπέστρεψε στο Βέλγιο, ξεκίνησε επαφές με Αντερλεχτ
Photo Credits: INTIME

Εξελίξεις για το θέμα του Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ογκνιεν Βράνιες βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, την ώρα που υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ για την επιστροφή του.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε σήμερα στο Βέλγιο και έκανε κουβέντα με τους ανθρώπους της Αντερλεχτ. Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr οι Βέλγοι φαίνεται πως ζητάνε λεφτά από την ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr η διοίκηση της Άντερλεχτ ξεκαθάρισε στον Βράνιες πως δεν θα τον αφήσει να φύγει ως ελεύθερος. Ο λόγος είναι ότι η ομάδα χρειάζεται χρήματα και πως είχε δώσει περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια για να τον αποκτήσει.

Αν και οι Βέλγοι θέλουν να απαλλαγούν από το «αγκάθι», το οποίο είναι το μεγάλο συμβόλαιο του (1,8 εκατ,ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια), δεν αναμένεται να… λυγίσουν εύκολα.

Όλα αυτά προμηνύουν ότι το σίριαλ Βράνιες αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Ερώτημα είναι ποια από τις δύο πλευρές θα κάνει πίσω… πρώτη.

Να αναφέρουμε ότι όσον αφορά την επίσκεψη Βράνιες στην Αθήνα, όντως είχε άδεια από την Αντερλεχτ και μόλις αυτή τελείωσε – ως σωστός επαγγελματίας – επέστρεψε στο Βέλγιο για να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας του.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ δεν πρόκειται να εμπλακεί στην υπόθεση και περιμένει το αποτέλεσμα των συζητήσεων Βράνιες-Αντερλεχτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X