Τρομερό: Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση σε βουλευτή της ΝΔ για βοήθεια!

«Ευχαριστώ» στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τον ΠΑΟΚ

Οι αγάπες και οι φιλίες δεν κρύβονται!

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ανέλαβε τη διοργάνωση ενός ομίλου του «UEFA Women’s Champions League» και αμέσως «έτρεξε» να ευχαριστήσει τον Σταύρο Καλαφάτη, Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

Ερασιτεχνικό σωματείο ευχαριστή βουλευτή της ΝΔ, με την κυβέρνηση της οποίας ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ γλύτωσε τον υποβιβασμό για το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας, μιας και άλλαξε το νόμο…

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, αισθάνεται την ανάγκη, να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης κ. Σταύρο Καλαφάτη, για όλες τις διευκολύνσεις που αφορούν την υποβολή υποψηφιότητας εκ μέρους του Σωματείου μας για την ανάληψη της διοργάνωσης ενός ομίλου του «UEFA Women’s Champions League».

Η ανάληψη τέτοιου επιπέδου διοργανώσεων αναβαθμίζει την εικόνα της Θεσσαλονίκης και τον ρόλο που μπορεί να παίξει στα αθλητικά δρώμενα όχι μόνο της χώρας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ