Ανανέωσε με τον ΟΦΗ ο Κοροβέσης

Ανανέωσε με τον ΟΦΗ ο Κοροβέσης
Photo Credits: INTIME

Μένει στο Ηράκλειο ο Κοροβέσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανανέωσε μέχρι το 2020, με τον ΟΦΗ ο 28χρονος Νίκος Κοροβέσης. ο 28χρονος μπακ αγωνίζεται στους Κρητικούς από το 2018.

Ο 28χρονος μπακ αποτελεί μία βασική επιλογή για τον ελληνικό σύλλογο και ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής, εξαιρετικής πορείας του κρητικού συλλόγου.

Για αυτό τον λόγο, η ομάδα του ΟΦΗ αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία μαζί του. Συγκεκριμένα, το υπάρχον συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2021, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί για ακόμα ένα. Σε περίπτωση που ο Έλληνας αμυντικός ολοκληρώσει την συμφωνία, θα κλείσει μία τετραετία στην ομάδα του Ηρακλείου.

Αξιοσημείωτο δε, είναι ότι θα είναι η μεγαλύτερη θητεία του σε μία ομάδα, αφού δεν έχει κλείσει πάνω από τρία χρόνια σε κάποιον σύλλογο. Την φετινή σεζόν, αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια, με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ στο παλμάρε του.

Αναλυτικά, ο ίδιος δήλωσε: «Μεγάλη χαρά για μένα αποτελεί η επέκταση του συμβολαίου μου με την οικογένεια του ΟΦΗ ως το 2022. Είναι τιμή μου που μια τόσο ισχυρή διοίκηση κι ένα τόσο καταρτισμένο τεχνικό τιμ με επέλεξε, με στηρίζει και θα με εμπιστευτεί για δύο ακόμα χρόνια.

Ταυτόχρονα όμως νιώθω και μεγάλη υποχρέωση να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, έτσι ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας να υλοποιήσουμε το όραμα της διοίκησης και να γεμίσουμε με υπερηφάνεια τον κόσμο μας. Τα καλύτερα έρχονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X