Χυδαία επίθεση της Ραχήλ Μακρή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (ΦΩΤΟ)

Χυδαία επίθεση της Ραχήλ Μακρή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ραχήλ Μακρή, που ήταν πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε κι αυτή με τη σειρά της ρατσιστική επίθεση κατά του σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η πρώην βουλευτής προχώρησε σε ένα απαράδεκτο ποστάρισμα για τον Greek Freak με αφορμή όσα είπε σε συνέντευξή του στο Bleacher Report πριν από μερικές μερες.

Σε αυτήν τη συνέντευξη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. Όπως αποκάλυψε, ζούσε συνέχεια με τον φόβο ότι οι γονείς του θα απελαθούν. Και επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα λευκών όπου μπορεί η ζωή κάποιου με το δικό του χρώμα να γίνει δύσκολη, τονίζοντας ότι αντιμετώπιζε ρατσισμό και αρνητικά σχόλια.

Με αφορμή αυτήν τη συνέντευξη, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε χυδαία στον Γιάννη, όπως συνέβη τις προηγούμενες μέρες τόσο με τον Κυριάκο Βελόπουλο, αλλά και με τον Κωνσταντίνο Καλέμη, γράφοντας στο Facebook χαρακτηριστικά: «Πάρε το π%υλ% και πίσω την ελληνική ιθαγένεια».

Δείτε την ανάρτηση της:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X