Με τις «ευλογίες» Καρέρα: «Ο Βράνιες θα είναι η κολόνα της άμυνας!»

Με τις «ευλογίες» Καρέρα: «Ο Βράνιες θα είναι η κολόνα της άμυνας!»
Photo Credits: INTIME

Η ατάκα του Μάσιμο Καρέρα για τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει πυλώνα της άμυνας της ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας από εμάς για τον Όγκνιεν Βράνιες, τεράστιο ρόλο για να «τρέξουν» οι εξελίξεις της επιστροφής του Βόσνιο στόπερ στην ΑΕΚ, έπαιξε η γνώμη του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός όταν του ζητήθηκε η γνώμη για την υπόθεση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού άναψε χωρίς δεύτερη σκέψη το… πράσινο φως.

Σε αυτή την απόφαση καθοριστικό ήταν το γεγονός πως ο Βράνιες στην περίοδο που ο 56χρονος προπονητής βρίσκεται στον πάγκο δεν του έδωσε κάποιο σοβαρό δικαίωμα για να σκεφτεί διαφορετικά. Κρίνοντας λοιπόν με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια είπε στους ιθύνοντες της «Ένωσης»: «Εννοείται ότι τον θέλω. Ο Βράνιες θα είναι η «κολόνα» της άμυνας»!

Μάλιστα στο μυαλό του Ιταλού τεχνικού ο Βράνιες αναμένεται να αποτελέσει τον πυλώνα της άμυνας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας δίπλα του οποιονδήποτε άλλο παρτενέρ από το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Και αν έχουμε μία ιδέα για το πως είναι η άμυνα της ΑΕΚ με βασικό τον Βράνιες και δίπλα του έναν εκ των Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Οικονόμου, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τον δούμε με παρτενέρ τον Λάτσι που επίσης ο Καρέρα πιστεύει πολύ.

Απομένει πλέον, ο Βράνιες να βρει την άκρη με την Αντερλεχτ και να λύσει το συμβόλαιο του για να ενεργοποιήσει την συμφωνία του με την ΑΕΚ, η οποία έγινε κατά τη διάρκεια των πλέι οφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X