Βράνιες προς Αντερλεχτ: «Αφήστε με να φύγω»

Νέα δεδομένα για Βράνιες-Σκληρό μνημόνιο στην Άντερλεχτ λόγω κορωνοϊού
Photo Credits: INTIME

Εχει ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του Βράνιες στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όγκνιεν Βράνιες ζήτησε από τη διοίκηση της Άντερλεχτ να μείνει ελεύθερος προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Live Sport», ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός μίλησε με τους ανθρώπους της διοίκησης των Βέλγων και τους ζήτησε «διαζύγιο», όπως σας ενημέρωσε και χθες το enwsi.gr. Μάλιστα, ο Βράνιες δεν βρίσκεται καν στην αποστολή της ομάδας του για το σημερινό φιλικό με τη Ναντ, αν και η επίσημη δικαιολογία είναι ο τραυματισμός του.

Παρόλα αυτά άπαντες γνωρίζουν ότι ο 30χρονος στόπερ έχει βρει την ποδοσφαιρική του γαλήνη στην ΑΕΚ και πιέζει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα χωρίς δανεισμός.

Ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του Βράνιες στην ΑΕΚ

Ο Βράνιες φέρεται να έχει ενημερώσει την Άντερλεχτ πως δεν αξιώνει ούτε ευρώ αποζημίωσης, αρκεί να μείνει άμεσα ελεύθερος. Η ΑΕΚ από την πλευρά της για να του καλύψει τη χασούρα του 1,8 εκατ. ευρώ που θα λάμβανε την επόμενη διετία, θα του δώσει ως αμοιβή όλο το ποσό σε βάθος τετραετίας.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Βράνιες αναμένεται να είναι άμεσες προκειμένου ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός να βρίσκεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X