«Καμία συμφωνία ακόμη ΑΕΚ-Σέλτικ για Μπάρκα»

«Καμία συμφωνία ακόμη ΑΕΚ-Σέλτικ για Μπάρκα»
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Βασίλη Μπάρκα.

Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε πρόταση ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, συν άλλο ένα με τη μορφή μπόνους, ποσό που όμως δεν συνάδει με τα «θέλω» της Ένωσης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας κοστολογείται κοντά στα 7-8 εκατομμύρια. Σύμφωνα με όσα είδα το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες η Σέλτικ φαινόταν διατιθεμένη να επιστρέψει με καλύτερη πρόταση, η οποία θα ήταν πιο κοντά στα «θέλω» της ΑΕΚ.

Όμως, σύμφωνα με την «Dailyrecord» τα τελευταία 24ωρα δεν έχει υπάρξει καμία σημαντική αλλαγή στο θέμα Μπάρκα. Όπως χαρακτηριστικά γράφει προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Σέλτικ για τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα.

Η ΑΕΚ είναι σαφές ότι θέλει να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από τον βασικό τερματοφύλακα της, καθώς θέλει μέσα στο καλοκαίρι να κάνει μια «καλή» πώληση ποδοσφαιριστή της.

Την ίδια ώρα η Σέλτικ συνεχίζει να ψάχνει εναλλακτικές, έπειτα και από το πρώτο «ναυάγιο» που είχε με την περίπτωση του Φρέιζερ Φόρστερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X