Ο Ολυμπιακός ζει σε... παράνοια: 30 Ιουνίου ψήφισε να μείνει ο Γραμμένος, 23 Ιουλίου τον καλεί να παραιτηθεί!

Ο Ολυμπιακός ζει σε... παράνοια: 30 Ιουνίου ψήφισε να μείνει ο Γραμμένος, 23 Ιουλίου τον καλεί να παραιτηθεί!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται... ψυχίατρο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόσες κωλοτούμπες μπορεί να κάνει μία ομάδα σε λίγες εβδομάδες; Την απάντηση γνωρίζει μόνο ο Ολυμπιακός.

Με ανακοινώσεις που θυμίζουν… αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού, η ομάδα του Πειραιά σκορπίζει απλόχερα το γέλιο σε όλη την Ελλάδα. Εκτός από την υπόθεση με τον τελικό Κυπέλλου που «αρχικά δεν θέλαμε, αλλά εκείνοι θέλανε και μετά δεν θέλαμε εμείς, αλλά τώρα θέλουμε», ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια μεγάλη κωλοτούμπα και στην υπόθεση του προέδρου της ΕΠΟ, Ευάγγελου Γραμμένου.

Οι Πειραιώτες τον «πολεμούσαν» σχεδόν από την ημέρα που ανέλαβε και με κάθε ευκαιρία προσπαθούσε να του επιτεθούν. Την πρώτη κυβίστηση πραγματοποίησαν στις 30 Ιουνίου.

30 Ιουνίου: Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κρατήσει τον Γραμμένο στην ΕΠΟ

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προσπάθησε να μπλοκάρει τις εκλογές της ΕΠΟ και να παραμείνει η διοίκηση Γραμμένου για έναν χρόνο ακόμα. Για να το πετύχει μάλιστα αυτό, προσέφυγε ακόμα και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Την ίδια στιγμή ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν μεταξύ αυτών που καταψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό της Ομοσπονδίας στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου.

Την ίδια στιγμή δηλαδή που κατηγορεί την Ομοσπονδία για τις πρακτικές της και τον τρόπο που διοικεί, παλεύει με… νύχια και δόντια για να παραμείνει στη θέση της η σημερινή διοίκηση και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

23 Ιουλίου: Ο Ολυμπιακός κάλεσε τον Γραμμένο να παραιτηθεί

Οπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Κώστας Καραπαπάς ισχυρίστηκε πως ο Βαγγέλης Γραμμένος του είπε πως έχει δίκιο ο Ολυμπιακός για τον τελικό κυπέλλου αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί δέχεται πιέσεις, με την ΕΠΟ ν’ απαντάει άμεσα βγάζοντας ψεύτη τον Γ΄ Αντιπρόεδρο των Πειραιωτών.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ολυμπιακός έβγαλε ακόμα μία ανακοίνωση, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ, παρά το γεγονός πως μέχρι και σήμερα ζητούσε την παραμονή του έως και το 2021.

«Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X