Super League: Συνεδριάζει τη Δευτέρα για επικύρωση βαθμολογίας και αναδιάρθρωση

Super League: Ως την Δευτέρα κρίνεται και η αναδιάρθρωση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσιμο για το μέλλον του πρωταθλήματος είναι το διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Την Δευτέρα 27/7 το πρωί, θα συνεδριάσει ο Συνεταιρισμός προκειμένου να πάρει απόφαση για αναδιάρθρωση με δεδομένη την πρόταση της SL2 για πρωτάθλημα 18 ομάδων τη νέα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία (να μην υποβιβαστεί δηλαδή καμία ομάδα και να προβιβαστούν 4), 16 στην SL2 και 16 στην FL.

Στη συνέχεια, η απόφαση που θα παρθεί, θα τεθεί επί τάπητος στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που θα συνεδριάσει λίγη ώρα αργότερα και είναι αυτή που θα πάρει και την τελική απόφαση.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του ΔΣ της Λίγκας είναι και η επικύρωση της βαθμολογίας. Για να γίνει ολική επικύρωση θα πρέπει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση, κάτι που πολύ δύσκολα θα προκύψει.

Η ολική επικύρωση λοιπόν, είναι αμφίβολο ότι θα γίνει με δεδομένες τις εκκρεμείς αποφάσεις που υπάρχουν στα πειθαρχικά όργανα, οι οποίες, θα εκδικαστούν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στα τέλη Αυγούστου ή τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας: 

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 27/07/2020 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1 / Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Super League 1, (Ανδρών – Κ19 – Κ17 – Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

2 / Αναδιάρθρωση πρωταθλήματος – τροποποίηση προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1, 2019-20 – αριθμός ομάδων και μορφή πρωταθλήματος Super League 1, 2020-21.

3 / Σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας με την INTERWETTEN.

4 / Επιλογή αναδόχου για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών, περιόδων 2020-21 και 2021-22.

5 / Επιλογή αναδόχου για τη συλλογή & ανάλυση δεδομένων για προπονητικούς σκοπούς.

6 / Διάφορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X