Τελικός Κυπέλλου: Εκτός Αττικής σημαίνει μια εβδομάδα αναβολή

Τελικός Κυπέλλου: Εκτός Αττικής σημαίνει μια εβδομάδα αναβολή
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για την έδρα του τελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σήριαλ με την έδρα του τελικού Κυπέλλου συνεχίζεται έξι μέρες πριν την σέντρα του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό.

Σχεδόν καθημερινά, υπάρχουν νέα δεδομένα και ανατροπές και πλέον όλα είναι στον… αέρα.

Νωρίτερα, η Αστυνομία άναψε «κόκκινο» για τη Ριζούπολη, όπως και για κάθε γήπεδο εντός Αττικής. Ωστόσο, δεν εξετάστηκε το ΟΑΚΑ, καθώς έχει αποκλειστεί με βάσει προκήρυξης της ΕΠΟ (έδρα φιναλίστ).

Φυσικά κι αυτό μπορεί να ανατραπεί και στο τέλος να γίνει ο τελικός στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά μένει να το δούμε. Με το ΟΑΚΑ είναι σύμφωνος ο Ολυμπιακός για την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 21.00.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το μόνο δεδομένο είναι πως αν «καεί» και επίσημα η Ριζούπολη και πάει εκτός Αττικής ή ΟΑΚΑ, αυτόματα θα σημαίνει πως ο τελικός θα μεταφερθεί μια βδομάδα μετά, καθώς η ΕΠΟ δεν προλαβαίνει να κάνει τις καθιερωμένες εργασίες ενόψει του μεγάλου αγώνα (χορηγίες, διαφημιστικές πινακίδες κτλ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X