Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ θα έχει δικό της κλειστό σε 2 χρόνια χωρητικότητας 3.500-4.000 θέσεων!»

Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ θα έχει δικό της κλειστό σε 2 χρόνια χωρητικότητας 3.500-4.000 θέσεων!»
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έριξε... βόμβα σε συνέντευξή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εριξε… βόμβα ο Σταμάτης Παπασταμάτης.

Ο ισχυρός άνδρας του τμήματος χάντμπολ της Ενωσης, και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ σε συνέντευξή το στην Real News πως είναι οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις ώστε τα τμήματα ΑΕΚ σε δύο χρόνια να έχουν το δικό τους κλειστό γυμναστήριο είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Real News για τον Σταμάτη Παπασταμάτη και οι δηλώσεις του ίδιου:

Βόμβες μεγατόνων έσκασαν από την ΑΕΚ στο χάντμπολ, με τους πρωταθλητές “κιτρινόμαυρους” να ενισχύουν σημαντικά το δυναμικό τους, στοχεύοντας σε νέες, κορυφαίες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων. Στο ρόστερ της “Ένωσης” εντάχθηκαν παίκτες, οι οποίοι ήδη έχουν γνωρίσει την καταξίωση σε Ελλάδα και εξωτερικό, κερδίζοντας τίτλους και ατομικές διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων ο τερματοφύλακας της Εθνικής Αυστρίας και μέχρι προσφάτως της Πόρτο Τόμας Μπάουερ, με άφθονες παραστάσεις από διεθνείς διοργανώσεις σε υψηλό επίπεδο, ο διεθνής Ισπανός εξτρέμ Κριστιάν Ουγκάλντε, πρώην της Μπαρτσελόνα και για πολλά χρόνια στη Βέζπρεμ, ίσως από τους καλύτερους στην Ευρώπη στη θέση του, ο συμπατριώτης του ίντερ και πρώην “ερυθρόλευκος” Λουίς Ρέινα, ενώ από τον Ολυμπιακό έφυγαν επίσης για να φορέσουν τη φανέλα με τον δικέφαλο ο διεθνής Βραζιλιάνος πλέι μέικερ και ίντερ Πάτρικ Λέμος, ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ Δημήτρης Τζηράς, από τους καλύτερους της γενιάς του και ο πίβοτ Ανδρέας Αραπακόπουλος.

«Το νέο μας σπίτι»

Πίσω από τις κινήσεις αυτές, αλλά και τη γενικότερη, εντυπωσιακή πορεία της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια στο άθλημα, κρύβεται ο διοικητικός ηγέτης της και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Σταμάτης Παπασταμάτης, που μιλά στη “R” για όσα έγιναν και όσα θα ακολουθήσουν.

«Ασχολήθηκα και ασχολούμαι με το χάντμπολ, διότι αγαπώ πολύ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και περισσότερο την ΑΕΚ» θα πει στην αρχή ο Έλληνας επιχειρηματίας. «Το 2016 μου το πρότεινε ο κ. Αλεξίου, το αποδέχθηκα κι έτσι ξεκίνησε η όμορφη αυτή περιπέτεια. Και μπορεί από οικονομικής άποψης να μοιάζει με φθορά, αφού δεν υπάρχουν έσοδα, όμως από την άλλη η ευχαρίστηση είναι μεγάλη το να ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς και με το οποίο έχεις μεγαλώσει.

Πλέον η ΑΕΚ, και το λέω με βεβαιότητα, έχει πετύχει και να τη σέβονται και, με την καλή έννοια πάντα, να την φοβούνται, η δε εξέλιξή της θεωρώ πως θα είναι ακόμη σπουδαιότερη στο μέλλον. Και μετά από τις διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ύψιστη φιλοδοξία μας είναι η κατασκευή νέου γηπέδου. Διότι μπορεί τα μεγάλα ονόματα που έρχονται να τιμούν την ομάδα μας και γενικότερα το χάντμπολ στη χώρα, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με τη δημιουργία του νέου μας σπιτιού χωρητικότητας 3.500-4.000 θέσεων, που θα ανήκει στην Ερασιτεχνική και στο οποίο θα φιλοξενείται η Εθνική. Σε μια διετία θεωρώ ότι θα είμαστε κοντά, τα έργα μέχρι τότε θα έχουν ξεκινήσει και το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσής τους δεν θα είναι μεγαλύτερο των 12-18 μηνών. Για την ώρα, θα επιμηκύνουμε τη συνεργασία μας με το Ολυμπιακό στάδιο και στόχος μας εκτός των εγχώριων τίτλων βεβαίως, το ευρωπαϊκό κύπελλο, για το οποίο θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X