«Περιμένει πρόταση για τον Βράνιες η Αντερλεχτ»

«Περιμένει πρόταση για τον Βράνιες η Αντερλεχτ»
Photo Credits: INTIME

Τε βελγικά Μέσα αναφέρονται στην περίπτωση του Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ογκνιεν Βράνιες έχει επιστρέψει εδώ και αρκετές ημέρες στο Βέλγιο για την Αντερλεχτ.

Αφησε την ΑΕΚ πριν το τέλος της χρονιάς για να ψάξει την τύχη του στην ομάδα του Βελγίου. Εκεί, έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά και ο Βινσάν Κομπανί που έχει ισχυρό λόγο στην ομάδα διακρίνει πως έχει επιστρέψει καλός και συγκεντρωμένος.

Απαντες στο μωβ στρατόπεδο είναι υπό… εξέταση ωστόσο, σύμφωνα με το Sportmagazine.levif.be, «Ανάμεσα στους νεαρούς παίκτες της ομάδας που παρουσιάζουν συχνά μυϊκά προβλήματα, ο Κομπανί πιστεύει ότι ένα παίκτης που θα προσφέρει σταθερότητα είναι απαραίτητος. Εκτός του Ολλανδού, Μαβς, η Αντερλεχτ θέλει ακόμα ένα βασικό γρανάζι για την αμυντική της μηχανή. Αυτός μπορεί να είναι ο Ογκνιεν Βράνιες. Κάποιοι εντός της ομάδας επιθυμούν να του προσφέρουν ακόμα μια ευκαιρία, αλλά σε περίπτωση που έρθει μια καλή πρόταση για εκείνον δεν θα δυσκολευτούν να τον παραχωρήσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X