«Αγιά Σοφιά»: Το γήπεδο της ΑΕΚ στα επικρατέστερα για τον τελικό του Europa Conference League

Στις 27 Ιουλίου η τελική απόφαση

Η «Αγιά Σοφιά» είναι στα επικρατέστερα γήπεδα για τον τελικό του Europa Conference League 2023!

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ θα καταλήξει στο Δ.Σ. της 27ης Ιουλίου για το γήπεδο που θα επιλεγεί για τον τελικό του Europa Conference League και υπάρχουν τρεις επιλογές στο τραπέζι, εκ των οποίων η Αγιά Σοφιά, το ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη.

Το ελληνικό πλάνο για το Europa Conference League 2023!

Το πλάνο που είχε συζητηθεί από τις αρχές Ιουλίου ήταν να μην αποσυρθεί ο φάκελος για τον τελικό της διοργάνωσης. Ετσι, συμφωνήθηκε να μείνει ο φάκελος για τον τελικό του Europa Conference League 2023. Αυτό που είναι να αλλάξει είναι η έδρα του τελικού.

Στην ΕΠΟ διαπίστωσαν πως το Παγκρήτιο θέλει αρκετές εργασίες και δεν υπάρχει η ανάλογη κινητικότητα από τους αρμόδιους φορείς της πόλης. Έτσι θα ζητηθεί από την UEFA να εγκρίνει άλλο γήπεδο στην Αθήνα όμως.

Όπως προκύπτει τα τρία υποψήφια γήπεδα είναι των ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη αλλά και της Αγιάς Σοφιάς, του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Σχετικά με την Αγιά Σοφιά σύμφωνα με την Live Sport η ΕΠΟ προτίθεται να προτείνει στην UEFA να φιλοξενήσει εκεί τον τελικό του 2022 ή του 2023 του Europa Conference League. Από πλευράς ΕΠΟ πάντως δεν προκύπτει να υπάρχει τελική απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X