ΑΕΚ: Στο μικροσκόπιο οι 15 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι με τον ΠΑΟ:

Βασίλης Μπάρκας: Το καλύτερο παιχνίδι του Μπάρκα μέχρι τώρα στα πλέι οφ. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε δυο εκπληκτικές αποκρούσεις, σε τετ α τετ με παίκτες του ΠΑΟ. Ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο, αμέσως μετά το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Βέρντε. Έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουσε με το ένα χέρι σε σουτ του Μπεκ.

Μότα Παουλίνιο: Δεν ήταν καλό παιχνίδι από τον Πορτογάλο μπακ. Αυτή την φορά πιέστηκε πολύ στα ανασταλτικά του καθήκοντα και δυσκολεύτηκε πολύ να ανταποκριθεί. Είχε προβλήματα στα αμυντικά του καθήκοντα. Ενώ αυτή την φορά δεν κατάφερε να βοηθήσει ούτε με τα ανεβάσματα από την πλευρά του.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ στα πλέι οφ. Και πάλι σε κρίσιμο ματς. Στη συνέχεια είχε στο πρώτο ημίχρονο κάποια ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πολύ. Και ειδικά στα τελευταία 20 λεπτά του παιχνιδιού, έχει κάνει ορισμένες καθοριστικές αμυντικές ενέργειες.

Στράτος Σβάρνας: Στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποια ζητηματάκια. Τόσο με την μπάλα στα πόδια του, όταν πιεζόταν από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, όσο και στις θέσεις που έπαιρνε στην άμυνα. Δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο «έφαγε» φάση στην πλάτη του. Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβηκε και ήταν πολύ πιο σταθερός.

Έλντερ Λόπες: Όπως και ο συμπατριώτης του από την  δεξιά πλευρά, έτσι και αυτός, δεν είχε καλή απόδοση. Δεν ήταν σε καλό βράδυ. Είχε προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και στα ανεβάσματά του, δεν ήταν αποτελεσματικός και δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Αντρέ Σιμόες 6: Δεν ξεκίνησε καλά το ματς ο χαφ της ΑΕΚ. Είχε και αυτός ζητήματα από το πρέσινγκ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ. Ενώ στην φάση του γκολ των γηπεδούχων, δεν ακολούθησε τον σκόρερ Κουρμπέλη, που σηκώθηκε μόνος του για κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σιμόες ήταν πιο ουσιαστικός και πιο αποτελεσματικός. Παρότι έκανε και πάλι λάθη με την μπάλα στα πόδια.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Για ένα ακόμα παιχνίδι από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ. Ήταν ο ποδοσφαιριστής που τα έκανε όλα μέσα στο γήπεδο. Πίεζε συνεχώς, βοηθούσε σ’ όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού και δεν πρέπει να άφησε σπιθαμή του τερέν, χωρίς να την πατήσει. Προσπάθησε και αρκετές φορές να συμμαζέψει το παιχνίδι της ΑΕΚ, κάνοντας σωστές επιλογές.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Στο πρώτο ημίχρονο ο Πολωνός χαφ έδειχνε να έχει πολύ διάθεση, αλλά να του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Γι αυτό και δεν είχε σωστές επιλογές, με την μπάλα στα πόδια του. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασε αρκετά την απόδοση του. Ήταν καλύτερος και αμυντικά, αλλά και στις επιλογές του με την μπάλα στα πόδια του.

Πέτρος Μάνταλος: Αυτή την φορά αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού στο δεξί άκρο της επίθεσης. Και ελάχιστα ως ελεύθερος πίσω από το επιθετικό δίδυμο, όταν ο Καρέρα άλλαξε τον σχηματισμό. Έβγαλε σέντρα πάρε – βάλε στον Τσιγκρίνσκι στην φάση του πρώτου γκολ. Επίσης έβγαλε δουλειά από την πλευρά του, παρόλο που φανερά έδειχνε να είναι έξω από τα νερά του.

Μάρκο Λιβάγια: Δεν ήταν σε τόσο καλό βράδυ ο Κροάτης επιθετικός. Παρόλο που υπήρχαν φάσεις, που έκανε ορισμένες εντυπωσιακές προσωπικές ενέργειες, με τις οποίες άνοιξε κάποιες επιθέσεις της ΑΕΚ. Δεν ολοκλήρωσε ωστόσο καλά, καμία από τις προσπάθειες του.

Νέλσον Ολιβέιρα: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο διάστημα που αγωνίστηκε. Και ίσως ο πιο καθοριστικός. Πρώτον ήταν απόλυτα δική του όλη η φάση του δεύτερου γκολ. Από την αρχή, μέχρι και το τέλος της. Και δεύτερον ήταν συνεχώς μέσα σε φάσεις. Είτε πιέζοντας τον αντίπαλο, είτε προσπαθώντας να κρατήσει την μπάλα και να ανοίξει την επίθεση της ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Η πρώτη κίνηση του Καρέρα από τον πάγκο. Και ήταν κίνηση… ματ, καθώς ο Αργεντινός φορ έκανε εξαιρετική δουλειά. Πρέσαρε πολύ τον αντίπαλο και τον υποχρέωσε πολλές φορές σε λάθος. Ανέβαζε σωστά την ομάδα στις αντεπιθέσεις. Και φυσικά κέρδισε το πέναλτι με εξαιρετική προσπάθεια και ντρίμπλα στον Κουρμπέλη.

Μάριος Οικονόμου: Ο Καρέρα τον έριξε στο γήπεδο για να αλλάξει τον σχηματισμό και να παίξει με τριάδα στην άμυνα. Ήταν στις περισσότερες φάσεις που είχε εμπλοκή, σταθερός και σωστός. Ενώ προσπάθησε και με την μπάλα στα πόδια του, να βοηθήσει στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Μπήκε στις καθυστερήσεις του ματς. Έπαιξε πέντε λεπτά, στην θέση του Σιμόες. Στο διάστημα που αγωνίστηκε, έτρεξε και πίεσε. Ότι δηλαδή του είχε ζητηθεί από τον Καρέρα.

Ντάνι Βέρντε: Πρόλαβε στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, να χάσει ένα τετ α τετ μετά από κάθετη πάσα του Αραούχο και να σκοράρει με ψυχραιμία από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X