Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Αρης αποδέχεται πως είναι Ολυμπιακός Β'!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Αρης αποδέχεται πως είναι Ολυμπιακός Β'!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτη παραδοχή από τον Αρη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός του ότι αποδέχεται πως είναι Ολυμπιακός Β’, ο Αρης, αν ισχύει αυτό που παραδέχεται δημόσια, ομολογεί ότι η αγορά του Γκαρσία αποτελεί εικονική αγορά που την καθιστά και άκυρη. Συγκεκριμένα, η εικονική δικαιοπραξία είναι, σύμφωνα με την ΑΚ 138 § 1 άκυρη!

Συγεκριμένα, για να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει δανεικό τον Ματέο Γκαρσία από τον Ολυμπιακό, ο Αρης έπεσε σε μια μεγάλη παγίδα και παραδέχτηκε την σχέση του με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η διαρροή της ΠΑΕ Άρης:

«Ο Άρης αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη από την Σέρβικη ομάδα. Η διαδικασία θα γίνει μέσω του Ολυμπιακού λόγω του γεγονότος ότι το ban που έχει ο Άρης δεν του επιτρέπει να εγγράψει ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο παίκτης να μην χαθεί και καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα. Τον παίκτη δεν τον παίρνει δανεικό από τον Ολυμπιακό ο Άρης, αλλά τον αγοράζει από τον Ερυθρό Αστέρα, καταβάλλοντας ένα σημαντικό τίμημα όπως έχει συμφωνηθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X